DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Anasuya Koopmans

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Ik vind het belangrijk dat mensen die vanuit hun functie invloed kunnen uitoefenen op het welzijn van anderen, innerlijk in balans zijn. Zodat zij privé of professioneel een bron van inspiratie zijn en in staat zijn hun beste prestatie te leveren.

Professionele gang

Na een studie HBO docent Verpleegkunde heb ik mij verdiept in psychologie, filosofie, humanistiek, communicatie en zingeving.

Met het team van mijn bedrijf Kursusplanburo werden in de jaren ’80 en ’90 in binnen- en buitenland trainingen op het gebied van relaties en communicatie, probleemoplossing, intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke verdieping gegeven.

In de jaren daarna is Power of Presence opgericht waarin ik mij toeleg op groepstraining, individuele- en business coaching. Tegelijk ging mijn interesse uit naar de mogelijkheden die neurowetenschap daarin biedt. Na een studie bij Martin Wuttke (2004 Neurotherapy Centers for Health, USA) was ik één van de eerste gecertificeerde Neurofeedbacktrainers in Nederland.

Van hieruit ontwikkelde ik een programma gericht op optimalisatie en topprestatie: Breintraining. Met behulp van het Power of Presence Profiel® is het assessment inzichtelijk te maken en Synchroniciteitscoaching maakt de breintraining praktisch begrijpelijk en effectief.

Uit dit alles gebruik ik de beste ingrediënten. Mijn professionele prestatie is gerijpt.

Persoonlijke gang

Het realiseren dat een mens veel meer is dan de eigen identiteit gaf me in de loop van mijn levende gelegenheid me los te maken van mijn identiteit als de enige wijze van het leven leiden. Het resultaat is dat ik mede vanuit mijn essentie communiceer: ons collectieve bewustzijn waarmee we allemaal verbonden zijn.

In de jaren gaf ik in vele landen trainingen en lezingen over het hoe en wat we zijn en kunnen zijn. Ik inspireerde en steunde waar het het bestaan aangaat, waar het het vrouw- of man zijn betreft, waar het in relatie zijn en een waardevol leven leiden betreft. Ik draag actief bij aan de verschuiving naar een nieuwe vorm van samenleven die vooraf gegaan wordt door vergeving en gekarakteriseerd wordt door geluk, eenheid, liefde en vrijheid.

Ik breng niets nieuws, geen nieuwe theorie noch richting. Ik ben matig geïnteresseerd in verklaringen of theorieën. Ik wil niemand ergens van overtuigen. Ik ben aanwezig en beschikbaar voor hen die geïnteresseerd zijn in het zetten van een volgende stap op de eigen levensweg.

Ieder kan haar/zijn realiteit in zichzelf vinden. Daartoe is de juiste omstandigheid of de juiste vraag op het juiste moment voldoende.

Een collega over Anasuya

Anasuya is al ruim dertig jaar trainer, met een lange bezinningsperiode er tussenin. Er kwam kennis bij, ervaring en wijsheid. Vanuit het trainen van technische vaardigheden naar het trainen van de ziel. Vanuit meditatie naar inspiratie. Vanuit individuele breintraining-coaching weer naar groepstrainingen. De bezinningsperiode heeft onder veel meer een boek opgeleverd: ’Op pad met de goden ‘. Anasuya gaat uit van de God in jezelf en in de ander. De magie tussen de goden. Dit besef, deze kracht maakt samenwerken tot een ontroerende en vanzelfsprekende ontdekkingstocht. Je kunt ook zeggen dat Anasuya je de koninklijke weg wijst.

Anja Onder mijn naam past de volgende informatie aangaande de basis van mijn programma. Heeft dit een plek?

Witte Tantra tilt je subtiel op en creëert Power of Presence. Het gaat over de Kunst van het leven!

De essentie van Witte Tantra is heling èn puurheid. De weg gaat niet primair via het tastbare lichaam, zoals bij de meeste tantra benaderingen, wel via het hart en de geest en raakt op die weg het lichamelijke. Anasuya heeft meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden en steunen van mannen en vrouwen in hoe hun helende, versterkende en verbindende kwaliteiten te vinden en leven.

Hoe werkt het?

Witte Tantra heeft als basis dat alles in het universum energie is. Materie is niets anders dan een laag trillingsgetal (frequentie) van energie. Hoe hoger de frequentie hoe luchtiger of subtieler de materie en hierdoor voor ons mensen steeds minder tastbaar en voelbaar. Wij zijn deel van het universum en daarom een vorm van energie. Hierin zijn onze emoties en gevoelens deel van wat ons drijft en hoe we ons uitdrukken.
Net zoals bij andere vormen van tantra komt seksuele energie vrij omdat dit een pure basale kwaliteit is. Bij Witte Tantra wordt niet lichamelijk op deze kracht ingegaan, Bij Rode Tantra wel. Witte Tantra is daarmee wezenlijk anders dan de meeste benaderingen van tantra. Bij Witte Tantra wordt de energie via hart en geest ingezet voor het ervaren, bewust worden en verdiepen van persoonlijk geluk en liefde en voor het versterken van universele liefde, licht en vrede.

In feite benaderen we de innerlijke god en godin en het magische kind, die staan voor een zuivere hartverbinding, vertrouwen en onschuld. Vanuit de kracht van deze kwaliteiten richten we ons volkomen op het NU. Witte Tantra is dan ook de weg van het NU waarin we gaan begrijpen hoe je eigen energie te kiezen en je leven te beheren. Ik praat niet over waarachtige emoties onderdrukken of weg stoppen door een vrolijk gezicht op te zetten. Dat is jezelf beheersen en het leidt alleen maar tot meer frustratie. Ik praat over het beheren van flexibiliteit en innerlijke kracht, over een positieve houding die nodig is om te kunnen kiezen. Gaandeweg zullen we dan ontdekken dat de wereld ons dient omdat we keuze hebben in de houding en emotie waarmee we ieder en elke situatie tegemoet treden. We zijn proactief in plaats van reactief in wat we voelen, we zijn vrij. Kortom, we beheren ons leven en creëren onze realiteit.

We omarmen dit alles op zowel oorspronkelijke als eigentijds wijze tijdens interactieve ervaringsgerichte lezingen, korte workshops en de zomerweek, alles vol bezield realisme. Afhankelijk van de soort workshop of lezing gebruiken we hierbij actieve-, geleide- en stiltemeditatie. Elk zintuig wordt benaderd via bijvoorbeeld muziek, geluid, beweging en aanraking. Onze ademhaling, de kracht van de natuur, de kwaliteit van het samenzijn en toenemende bewustwording door uitleg en kennis delen heeft ons veel te bieden. Tenslotte is er ruimte voor persoonlijke coaching waar nodig en gevraagd. Ieder gaat steeds naar huis met een persoonlijke opdracht die uit jezelf is voort gekomen.

Programma

Volgend aanbod zijn ieder een combinatie van een interactieve lezing + meditatie en duren ongeveer 3 uur. Ze zijn los van elkaar of in een volgorde die jou aantrekt te volgen.

Wil je zelf iets organiseren, heb je een vraag of idee? Ik sta hier open voor dus neem contact op!

Sta de magie in je leven toe!

Een interactieve ervaringsgerichte lezing doorspekt van bezield realisme.

Mannelijk en vrouwelijk overbrugd

Hoe transformeer je je naar de vierde en vijfde dimensie?

De magische Brug

Wake up: jouw toekomst is je al bekend. Laat dat web van zoeken maar los!

Helderheid en Vrede

Disfunctionele verbindingen verbreken en versterken wat stuwt en voor jou bedoeld is.

Anasuya Koopmans
Anasuya Koopmans

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Huwelijksrituelen
Businesscoaching
Breintraining


Talen

Nederlands
Engels
Duits