DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Anna Drenth

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Ieder leven is ergens voor bedoeld. Het is onze bezieling die ons de weg aanreikt.

Anna Drenth (1957) is leraar en begeleider in bewustzijnsprocessen en innerlijk leiderschap. Ze heeft een praktijk voor individuele begeleiding en geeft trainingen en workshops.
De grondtoon van haar werk is het openen voor de waarheid van wie wij ten diepste zijn, onze wezenlijke natuur.

Anna is bevlogen, ziet mogelijkheden, is positief, en weet het beste in anderen naar boven te halen. Ze nodigt uit, moedigt aan en prikkelt. Dit alles met een liefdevolle houding naar wat er (innerlijk) leeft en naar wat zich aandient in het leven zelf. Haar inzet is om een wezenlijke verandering in gang te zetten.
 

Bezinning, meditatie, het werken met dromen, leergesprekken, schrijfsessies, intuïtieve ontwikkeling en aurareading en rituelen maken deel uit van haar werk.


Anna: “Mijn bezieling komt voort uit een diepe liefde voor het leven en dat waar wij mensen door worden bewogen. Ik heb een groot vertrouwen in ons zelfhelend vermogen, en in de altijd aanwezig zijnde mogelijkheid om onze authenticiteit in het leven uit te drukken. Dat is het wat mij ten diepste raakt en wat ik aanspreek in mezelf en in anderen. Mijn vermogen om me te verwonderen heb ik altijd bewaard.”


Haar werk wordt in grote mate geïnspireerd door de Pulsar visie, ontwikkeld door Michaël Derkse.
De Latifa meditatie heeft hierin een speciale plaats.


 

 

Anna Drenth
Anna Drenth

Categorieën


Inzetbaarheid

individuele begeleiding / training en workshops / coaching / rituelen


Talen

Nederlands