DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Anna van der Vaart

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Als verpleegkundige heb ik gewerkt in een regulier ziekenhuis. Daarna ben ik als wijkverpleegkundige werkzaam geweest en ernaast werkte ik ook in de terminale thuiszorg. Tijdens mijn werkzaamheden in de reguliere gezondheidszorg ben ik mij tevens vanaf mijn twintigste jaar bewust gaan ontplooiien op het gebied van Lichtenergie (healing en reading), bewustzijnsgroei en spiritualiteit. Naast het volgen van een cursus en opleiding op dit gebied, vormde vooral het dagelijkse leven een bijzonder sterke leerschool; elke dag was (is en blijft) een onmisbare spiegel voor het (dieper) leren kennen van je eigen innerlijke weg.

Vanaf 1992 wordt ik opgeleid en begeleid op een rechtstreekse wijze door mijn Geestelijke Begeleiders, de Meesters van het Witte Licht, in mijn spirituele ontwikkeling en Lichtkanaalschap.

Mijn Lichtkanaalschap, het channelen en het healen; doorgeven van informatie en healing vanuit een Hoge Bron, diende zich aan in een ingrijpende periode van mijn leven. Na meerdere inwijdingen die ik rechtsstreeks ontving van mijn hoge Geestelijke Begeleiders, hoge Lichtwezens die diepgaande begeleiding geven aan de bewustwordingsprocessen van de mens, was mijn Lichtkanaalschap geboren.

Het channelingswerk is er voor iedereen die bewust wil groeien. Het channelingswerk is zowel voor de individuele mens als voor groepsactiviteiten, als ook voor het bedrijfsleven.
Per slot van rekening wordt ook het bedrijfsleven gevormd en gedragen door mensen. Al lange tijd werk ik fulltime als channel; een beroep, een levenshouding, een zieleweg die mij diep vervuld, inspireert en voortdurend in groei laat zijn.

Reacties van cursisten zijn te lezen op mijn website bij de cursus "Intensief groeien".
-"Samenwerking geeft kracht; hoe dit te bereiken?"
 
 
 

Anna van der Vaart
Anna van der Vaart

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Workshops

Talen


Nederlands