DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Annie Vermaat

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Annie Vermaat neemt het bewuste lichaam als ingang voor alle ervaringen en ontdekkingen. Het lichaam is daarmee ook de basis voor spirituele groei en bewustwording.

Annie is een gepassioneerd en toegewijd coach, trainer en supervisor. Zij is aards, praktisch en spiritueel tegelijk. Zij neemt mensen mee op reis door hun lichaam, geest en ziel. Door haar lichaamsgerichte manier van werken laat zij je jouw leven ervaren in al zijn facetten. Met een mix van passie, humor en innovatie weet zij balans te brengen tussen denken, voelen en handelen. Op serieuze, lichte en humorvolle wijze legt zij de vinger op de zere plek en laat je ervaren dat je je eigen oplossingen al in je draagt. Ze houdt ervan mensen uit te dagen om in contact met zichzelf hun comfortzone te verlaten om zo nieuwe ervaringen op te doen.

Zij heeft diverse malen in haar leven het roer omgegooid, zowel in werk als privé. Zij heeft daardoor geleerd om met veranderingen om te gaan en levenservaringen in je voordeel te laten werken.

Zo’n 30 jaar beloopt Annie het spirituele pad, diep doordrongen van het feit dat lichaam, geest en ziel één zijn. Met een niet aflatende nieuwsgierigheid en verwondering staat zij in het leven, op reis naar wie zij – en daarmee de ander - in wezen is. Haar doorleefde kennis en ervaring zijn verworden tot bewustzijn en wijsheid. Met liefde geeft zij dat door aan individu, groep of team.

In de afgelopen 30 jaar heeft zij diverse lichaamsgerichte beroepsopleidingen gevolgd, een opleiding Non-Dual Coaching & Counseling. De laatste 10 jaar is zij student aan de Ridhwan School van A.H. Almaas, waarin met een blend van psychologie en spiritualiteit elk aspect van de menselijke ziel wordt onderzocht vanuit Boeddhistisch perspectief.

“De ware ontdekkingsreis ligt niet in het zoeken naar nieuwe landschappen, maar in het kijken met andere ogen.” Marcel Proust

Vragen en thema’s kunnen zijn:

Welke plek geef jij jezelf

Welke plek neem je in binnen je relatie(s), team, in de wereld?

Hoe breng je naar buiten wat van binnen leeft?

Hoe breng je bezieling en plezier terug in je werk en leven?

Wie ben jij echt, achter je aangeleerde gedrag en overtuigingen?

Hoe kun jij jezelf zijn, privé of op je werk?

Hoe kun je helder communiceren en effectiever samenwerken of leidinggeven

Hoe om te gaan met veranderingen, bv verlies van partner, werk, gezondheid, pensionering, fusie

Hoe aanvaard ik wat er op mijn pad komt?

Wat is mijn missie in dit leven?

Vanaf 1995 werkt Annie als lichaamsgericht therapeut, trainer, coach en supervisor. Zij heeft gewerkt als trainer, coach en gastdocent bij diverse organisaties en instellingen.

Annie Vermaat
Annie Vermaat

Categorieën


Inzetbaarheid

Bewustzijnscoaching
Supervisie voor professionals die met mensen werken
Teamtraining
Vergroten emotionele intelligentie
Omgaan met veranderingen
Maatwerktrajecten op vele thema’s


Talen

Nederlands
Engels