DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Antoinette van Reekum

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Antoinette van Reekum ondersteunt individuen, teams en organisaties, weer in hun authentieke kracht te komen en nog effectiever en efficiënter hun volle potentie te kunnen inzetten.

Dit lukt haar door persoonlijke – en team belemmeringen en obstakels te onderzoeken en weg te nemen.

Antoinette maakt daarbij gebruik van de combinatie tussen enerzijds, haar intuïtieve, doelgerichte, enthousiaste en oprecht & recht door zee stijl en anderzijds de broodnodige ‘down to earth’ kennis en kunde.


In staat zijn om te zien wat er in het moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten, is een van haar kwaliteiten.

Daarbij houdt zij scherp in de gaten welke koers u (als opdrachtgever) heeft, zodat de door u gewenste doelen en resultaten wel gerealiseerd worden.

Tijdens evaluaties krijgt zij van deelnemers en opdrachtgevers onder andere te horen dat: door een authentieker contact met zichzelf en anderen, zowel de persoonlijke als teamprestaties zijn toegenomen en met meer plezier (communicatie)vaardigheden en handvatten zijn gekregen en geoefend om beter om te kunnen gaan met stress en persoonlijke ongewenste patronen deelnemers beter in staat zijn ‘out of the box’ te denken en dit af te stemmen op de gewenste situatie op dat moment leidinggevenden beter in staat zijn hun medewerkers te stimuleren, corrigeren en aan te spreken op zowel gewenst als ongewenst gedrag deelnemers effectiever oordelen kunnen (h)erkennen en hierdoor effectiever kunnen schakelen tussen realiteit, feiten en ineffectieve gedachten.

Haar enthousiasme en positieve instelling inspireert mensen. Antoinette weet als geen ander dat je ogen stralen, als je in contact met jezelf bent.

Mensen erkennen en accepteren hoe zij zijn, is een van haar kernkwaliteiten. Daardoor krijgen mensen meer zelfvertrouwen om de dingen zich op hun eigen-wijze manier toe te eigenen.
Mensen gaan hun eigen realiteit onder ogen zien en er het positieve uit te halen.
Antoinette gaat met mensen de uitdaging aan om op een mild confronterende manier naar de eigen vooroordelen en blinde vlekken te kijken.
Zij wil personen raken, ontwikkelen en ontmoeten.
Alles wat aandacht krijgt, groeit is mijn motto.

Vandaar dat zij uw succes & resultaat aandacht wil geven om samen te blijven groeien en meer succes te ervaren.”

Zij volgde vele opleidingen op het gebied van Communicatie en persoonlijke ontwikkeling; (Trainersopleiding in NLP en communicatie, the Work van Byron Katie, intuïtieve ontwikkeling, transactionele Analyse) en Coach- en leiderschapsopleidingen (Avatar; objectiever waarnemen; systemisch denken; familie- en organisatieopstellingen, covey; 7 Habits of leaderschip, Spiral Dynamics; waarden management & verandering).

Antoinette van Reekum
Antoinette van Reekum

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Workshops


Talen

Nederlands

Engels