DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Astrid Klein Lankhorst

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Aanvankelijk ging Astrid orthopedagogiek studeren aan de Rijksuniversiteit te Groningen, met de bedoeling om speltherapeut te worden. Daarnaast studeerde Astrid piano aan het Conservatorium in Groningen. Na beide opleidingen te hebben afgemaakt werd het uiteindelijk geen speltherapie maar Psychosynthese. Wat haar vooral in Psychosynthese aanspreekt is dat het mensen helpt om obstakels te overwinnen in hun persoonlijke en transpersoonlijke groei. Transpersoonlijk in de zin van: je bent méér dan een geïsoleerd ‘ikje’ in een grote, boze wereld…

In 1999 heeft Astrid haar diploma ‘Psychosynthesegids’ behaald aan het Instituut voor Psychosynthese in Utrecht. In 2001 heeft Astrid bij hetzelfde instituut haar HBO-diploma Psychosynthese – richting individuele gezondheidszorg - behaald.

Sinds 2008 vult Astrid Psychosynthese-begeleiding aan met Logosynthese, een verrassende manier van begeleide verandering, die heel goed aansluit bij de visie en werkwijze van Psychosynthese. 

Logosynthese® gebruikt de kracht van woorden en zinnen om beperkende en vastzittende overtuigingen te neutraliseren, angst en trauma’s los te laten, en de last van rouw of fysieke pijn te verlichten.

In 2009 heeft Astrid het Logosynthese -Practitionerscertificaat behaald aan het Instituut voor Logosynthese in Bad Ragaz, Zwitserland.

Astrid's specialiteiten zijn: begeleiding bij keerpunten in het leven, werken met hoog-gevoeligheid, zoeken naar zingeving, werken met mensen die bang zijn, verwerken van traumatische ervaringen, handvaten bij depressie, midlife-vragen, begeleiden van hulpverleners. Astrid werkt met Psychosynthese bij volwassenen en jong-volwassenen. Met Logosynthese werkt zij ook met kinderen en jongeren. Voor de begeleiding zoekt zij werkvormen die aansluiten bij degene die voor haar zit, omdat ieder mens uniek is.

Sinds 2009 geeft Astrid Logosynthese® presentaties, -workshops en -trainingen.

Astrid Klein Lankhorst
Astrid Klein Lankhorst

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Consulten


Talen

Nederlands
Engels