DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Bart Bulthuis

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Bart Bulthuis (1960) Inspirator en verbinder.

De natuur dat zijn wij! De mens is onderdeel van de natuur, alhoewel velen denken dat wij boven de natuur staan en de natuur naar onze hand kunnen zetten. Wat er echter gebeurt als we ons zo gedragen, is niets anders dan dat we het natuurlijk evenwicht verstoren. De gevolgen daarvan, zoals vervuiling van het milieu, conflicten, uitputting van onszelf en de aarde, kunnen we dagelijks om ons heen ervaren.

De oplossing van veel van onze problemen is dan ook simpel, volg je natuurlijke intuïtie en gedraag je weer als onderdeel van de natuur, het evenwicht wordt daardoor weer hersteld en de problemen zullen weer verdwijnen. Dit is zowel van toepassing op mensen als op organisaties.

Ben je benieuwd hoe dit voor jou of jouw organisatie kan werken. Maak dan een afspraak met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na 12 jaar als directeur en manager te hebben gewerkt heb ik sinds januari 2011 een eigen praktijk, Bart Bulthuis Coaching. Mijn core-business bestaat uit het coachen van mensen en organisaties. Ik ben in te huren als coach, adviseur en interim manager. Daarnaast ben ik te boeken als spreker, omdat ik het prachtig vindt om over onze natuurlijke kennis m.b.t. het oplossen van problemen te vertellen.

Coaching vindt bij voorkeur plaats in de natuur. Daarbij maak ik gebruik van de inzichten die de natuur ons ter plekke aanreikt.

Zijn specialiteit:

Coaching in de natuur

Life-coaching

Burn-out herstel

Rouwverwerking

Natuurlijk leiderschap

Crisis management

Huidige maandelijkse lezingen en workshops:

Rouwverwerkingswandelingen iedere 2e en 4e zondag van de maand

Bart Bulthuis
Bart Bulthuis

Categorieën


Inzetbaarheid

Ja, de natuur als inspiratiebron voor mens en organisatie.