DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Bart Geutjes

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Mensen inspireren en verbinden om samen de wereld mooier te maken door middel van muziek, verhalen en voorbeeldprojecten. Dat is waar ik voor ga en sta. Zingen, gitaarspelen, entertainen en mensen inspireren is wat ik het liefste doe. Hiermee vermaak ik zo'n 100 keer per jaar groot en klein publiek. 

Ik combineer mijn kennis met muziek en levendige verhalen. Het liefst zet ik de tent op z'n kop en wissel ik diepgaande inzichten af met de nodige luchtigheid. Wat me opvalt is dat veel mensen vastzitten in hun hoofd. Ik geniet ervan om mensen te activeren en met hun hart en ziel te laten luisteren.

Vanaf 2000 ben ik na mijn Master Bedrijfswetenschappen Duurzaam Ondernemen, ofwel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vanuit verschillende perspectieven gaan verkennen. Als ontwikkelingswerker in Ghana, als adviseur MVO voor directies en management teams van multinationals (zoals ING, TNT, Campina, Nuon, Nedrain, Oranjewoud, Xerox, Konica Minolta), als business development manager van grootschalige zonne-energiecentrales in verschillende landen, als MVO manager, als onderzoeker en als auteur. 

In de loop der tijd ben ik me ook verder gaan specialiseren in Persoonlijke Ontwikkeling en Leiderschap. Ik volg hierbij mijn intuïtie, waarbij ‘no-guts-no-glory’ mijn motto is. De kunst is om de 'flow' van het leven te volgen.

Door mijn open en nieuwsgierige houding ontstaan er prachtige dingen, zoals: 

-ceremonieel stamhoofd worden in Ghana;

-grondlegger zijn van de grootste zonne-energiecentrale op dak in de wereld;

-grondlegger zijn van een Leiderschapsbos, waarin vooraanstaand leiders (als b.v. Al Gore, directeur van ASN Bank, maar ook de weduwe van Wubbo Ockels) hun boom planten en samen bos creëren;

-schrijver zijn van het boek 'Natuurlijk Leiderschap', waarvoor ik directeuren van o.a. HEMA en NUON, maar ook prinses Laurentien van Oranje-Nassau heb geïnterviewd.

 

Bart Geutjes
Bart Geutjes

Categorieën


Inzetbaarheid

Ma t/m zo, tijdstip maakt niet uit.

Talen

Nederlands, Engels