DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Benno Mallee

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Ik ben ruim 14 jaar actief als zelfstandig coach van leidinggevenden en hun teams op het gebied van verandermanagement, leiderschap, teamontwikkeling, cultuur- en gedragsverandering. Daarnaast coach ik volwassenen individueel op persoonlijke thema’s en ben ik verbonden als docent aan een opleiding voor paardencoaches.

Daarvoor heb ik gewerkt als hoofd P&O en directeur P&O binnen diverse organisaties. Opleiding Arbeidsmarkt politiek en Personeelsbeleid, Executive MBA Keel University met als specialisatie verandermanagement. Daarnaast een breed scala aan vakinhoudelijke opleidingen op het gebied van coaching vaardigheden en groepsdynamica. Om mij te bekwamen in het werk met de paarden heb ik lessen gevolgd van diverse toonaangevende specialisten op dit vakgebied. Verder ontwikkel ik mijn kennis continue door de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied te volgen, leren van de ervaringen in de praktijk en bovenal naar mijn hart te luisteren.

Tijdens de coachingsessies laat ik mij ondersteunen door paarden. Paarden zijn zeer sensitief en dat maakt hen zo geschikt als co-coach. Zij spiegelen in hun lichaamstaal, liefdevol en waardevrij wat zij waarnemen en voelen bij de coachee. Paardencoaching is zeer effectief omdat het aansluit bij de wijze waarop ons brein ervaringen verwerkt en de dynamiek in de kudde aansluit op onze behoefte aan sociale contacten en ordening.

 

 

 

Benno Mallee
Benno Mallee

Categorieën


Inzetbaarheid

trainingen
lezingen
coaching

Talen

Nederlands
Engels