DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Brigitta van Kanten

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Leiderschap staat of valt met het vermogen om te verbinden, met jezelf en met de ander.’

Brigitta van Kanten is coach, trainer en inspirator. Vanuit haar bedrijf Ixchel begeleidt zij leiders en teams om met zelfvertrouwen en plezier meer uit zichzelf te halen en zo betere resultaten te behalen. Zij is met name geïnteresseerd in wat er mogelijk is in de ontmoeting tussen mensen en hoe zij zichzelf daarin kunnen ontwikkelen door o.a. zich bewust te worden van hun non-verbale communicatie en de vaak nog onbenutte mogelijkheden van het hart. Haar motto is dan ook ‘Helende Ontmoetingen van Hart tot Hart’.

Haar specialiteit

  • Leiderschap vanuit het hart.

  • Het hart als instrument om je met jezelf en met de ander te verbinden.

  • De balans tussen je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, oftewel het integreren van zuiver voelen en denken in helder handelen.

  • Je natuurlijk charisma ontwikkelen en inspirerend presenteren.

  • Non-verbale communicatie en analyse van het gezicht.

Haar aanbod

Brigitta coacht leiders, managers, ondernemers en teams die hun leiderschap op een hoger plan willen brengen.

Daarnaast geeft zij workshops en trainingen op het gebied van leiderschap, non-verbale communicatie van het gezicht en charismatisch presenteren.

Zij geeft tevens lezingen en presentaties over de mannelijke en vrouwelijke principes van leiderschap en non-verbale gezichtsanalyse, oftewel het lezen van gezichten.

Zij wil bijdragen aan het verhogen van het hartsbewustzijn in onze samenleving en organiseert daarom regelmatig het Composium van het Hart.

Haar achtergrond en expertise: ‘Verbinden met ziel en zakelijkheid’

Brigitta is geboren in Suriname (1963) en als peuter naar Nederland verhuisd. Zij heeft Engelse en Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd en een postdoctorale opleiding internationale marketing gedaan. Zij heeft jarenlange werkervaring bij de Rabobankorganisatie in diverse functies. In 2005 besloot zij de overstap te maken naar haar eigen coachings- en trainingspraktijk. Zij heeft veel verschillende therapeutische methodieken bestudeerd en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap zoals bijvoorbeeld NLP, EFT, Quantumpsychologie en Presence. Zij is gecerticificeerd non-verbale strategie analist. Tevens heeft zij een groot aantal spirituele en esoterische stromingen bestudeerd en beoefend o.a. bij Marieke de Vrij en Yasha Lavie. Haar veelzijdige kennis en ervaring op het gebied van ziel en zakelijkheid zet zij in op een praktische en enthousiasmerende wijze in de begeleiding van individuen en groepen. Klanten ervaren haar als open, betrokken, verdiepend en inspirerend.

Brigitta van Kanten
Brigitta van Kanten

Categorieën


Inzetbaarheid

trainingen
lezingen
workshops
individuele begeleiding