DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Carmen Nespor

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Carmen Nespor werkt via de Human Design methode om inzicht te geven in wie je bent en te leren meer “als jezelf” te besluiten en te leven.

Ieder mens is uniek, verschillend in kwaliteiten, karakter en persoonlijkheid, en is zo een stukje van het grotere geheel. Maar wist je dat we allen een unieke blauwdruk ofwel design hebben, waarin te zien is waarin jij je onderscheidt van de ander, en waarin je innerlijk kompas terug te vinden is om in alle beslissingen te gebruiken?

Ik wist dat niet tot ik het Human Design systeem tegenkwam. Dit systeem liet mij op een duidelijke, logische en complete wijze zien, in het design bij geboorte meegekregen, hoe de bewuste en onbewuste energie stroomt, en hoe deze optimaal functioneert.

Human Design is een synthese van nieuwe wetenschappelijke ondervindingen (van quantumfysica, kosmologie, biochemie) en oude esoterische sytemen (astrologie, I’Ching, Kabbalah, Chakra systeem).

Waarom ik Human Design analist werd?

Door dit systeem leerde ik mezelf beter begrijpen, wat opluchting gaf en meer zelf-acceptatie, stabiliteit en “levensgeluk”. Het liet me ook de gebieden zien waar je meest open voor invloeden bent, waardoor authentieke besluitvorming kan worden beïnvloed. Het bracht me nuttige en nodige steunpunten, die ik ervoor niet had! Ook was ik heel benieuwd naar de designs van anderen, zoals de designs van mijn kinderen (toen 3 en 5). Hun eigenheid beter begrijpend m.b.v. praktische aanwijzingen gaf meer basis en plezier in de opvoeding. Ik kon hen nu beter helpen en leren omgaan met HUN energie, in plaats van in te vullen hoe ik dat misschien zou doen.. Door de oorzaak van hun gedrag te begrijpen, kon ik hier beter op inspringen.

Als kinderen recht hebben anders en uniek te zijn, is het dan niet van groot belang dat de ouder eerst probeert de unieke energie van het kind te kennen en erkennen, alvorens naar verdere diagnosticering te zoeken?

In relaties laten de betrokken designs en hun werking tesamen de relatie-dynamiek zien, hetgeen inzicht en praktische stappen geeft tot persoonlijke bewustwording, groei in de relatie en meer wederzijds respect.

Deze nieuwe kennis van het Human Design systeem, gebaseerd op de mechanica van onze energie en niet op oordelen, deel ik graag met anderen. Het resultaat komt tot uiting niet door het geloven, maar door het praktische experiment van mensen zelf, dat hen in hun eigen kracht helpt.

Wat brengt Human Design?

Zowel voor individuen, kinderen en relaties als op zakelijk gebied zijn Human Design analyses en Workshops bruikbaar als middel tot:

-Je authentieke manier van besluitvorming te (her)kennen en te gebruiken,

-Het leven op het (jouw) juiste pad te krijgen en met meer gemak te leven,

-Meer innerlijke vrede, zelf-acceptatie en voldoening te ervaren,

-Persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsverhoging en zingeving,

-Ongewenste conditioneringspatronen te begrijpen en los te laten. Klachten van fysieke, mentale of emotionele aard zoals burn-out, depressie, hyperactiviteit op te lossen door duidelijkere toegang tot de eigen autoriteit.

-Kinderen te kennen, op te voeden en te ondersteunen met waarborging van hun authenticiteit

Carmen Nespor
Carmen Nespor

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Workshops
Training
Individuele begeleiding