DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Edwin Fafié

Biografie  |   Boeken  |   Videos

‘Als je mening de eindconclusie is van je denkproces, is dat ook precies wat het is’

Edwin heeft een scherpzinnige waarneming.

Zijn vermogen om mensen en teams in zijn omgeving beter te maken door ze, vanuit zijn eigen perceptie, te spiegelen en de goede vragen te stellen is bijzonder. Hoewel Edwin daarin altijd zeer scherp én zeer zinnig is, zoekt hij nimmer de confrontatie of de discussie. Edwin houdt van de dialoog en van tegenspel, en brengt zo het beste in mensen naar boven.

Maar ook organisatorisch doorziet hij zaken snel en is hij in staat mensen en teams tot betere oplossingen te laten komen. Een groot samenbindend vermogen creëren tussen stakeholders is een grote kwaliteit van Edwin.

Thema’s waarover je Edwin graag wilt horen spreken zijn: duurzaamheid in relatie tot persoonlijke inzetbaarheid, vitaliteitsbeleid in relatie tot verzuimmanagement, en zelfontwikkeling in relatie tot leiderschap. Stuk voor stuk zaken waar hij bijzondere, en zeer toepasbare observaties bij heeft.

Zijn loopbaan:

‘Je hoeft geen eigen zaak te hebben om zelfstandig ondernemer te zijn’

Edwin Fafié ( 1962 ) heeft zich binnen de detailhandel ontwikkeld van zaterdaghulp tot directielid. Van 1980 tot 2009 is hij werkzaam geweest bij C&A Nederland, waarbij hij tussen 1997 en 2002 Algemeen Directeur was van Marca Mode Nederland. Vanaf 2002 tot 2009 maakte hij als C.O.O. deel uit van de Nederlandse C&A Directie, waarbij hij verantwoordelijk was voor arbeidsvoorwaarden, HR, MD, pensioenen, CAO, woordvoerderschap, externe communicatie, security en auditing.

Toen hij In 2009 besloot een eigen bedrijf op te richten, koos hij voor de naam PERCEPTIE (dat staat voor waarneming). Vanuit zijn eigen kracht houdt hij zich voornamelijk bezig met Advisering, Interim management, Mediation en Executive coaching.

In 2011 was hij medeoprichter van het bedrijf ADATRIUM (dat staat voor het toevoegen van licht en ruimte), een organisatie die zich richt op Persoonlijkheidsontwikkeling, Management Development en Talentenprogramma’s.

 

 

Edwin Fafié