DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Edwin Hansma

Biografie  |   Boeken  |   Videos

“Hoe krijg ik mijn professionals in beweging?”

Een vraag die ik de afgelopen 15 jaar veel heb mogen ontvangen als coach en trainer bij FYNCH. Net als; “Hoe zorg ik er voor dat ik alle neuzen de juiste kant op krijg? Hoe kan ik mijn mensen verantwoordelijk laten zijn en voelen voor hun eigen (loop)baan?” En nog veel meer vragen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap.

Wanneer je als organisatie wilt behoren tot de Survival of the fittest is aanpassen aan je omgeving de enige optie. Ons brein werkt precies tegenovergesteld. Veranderingen leiden veelal tot druk op veiligheid en zekerheid van medewerkers. En laten deze drijfveren nu net tot onze primaire levensbehoeften behoren. De ‘natuurlijke’ reactie is dan hakken in het zand of passief wachten op dat wat gaat komen. Beide werken niet. Ze vreten energie en veroorzaken stress, waardoor we mentaal en fysiek onder druk komen te staan en onze performance verminderd.

Het kan haast niet anders of ook jouw organisatie is in beweging. De omgeving verandert voortdurend en dat vraagt wat van jou en je organisatie om succesvol te blijven. Wet- en regelgeving, klantbehoeften en technische mogelijkheden ontwikkelen zich zeer snel. Maar hoe krijg je nu je professionals mee in deze veranderingen? En hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat professionals hun eigen ambities kunnen blijven waarmaken, vitaal zijn en gelukkig zijn met wat ze doen.

Edwin Hansma (1972) (mede eigenaar Fynch) is een nieuwsgierige en enthousiaste spreker, life coach en (enter)trainer op het terrein van persoonlijk leiderschap, die gelooft in het lerend vermogen van mensen, teams en organisaties. Na een carrière in het bedrijfsleven, heeft hij ruim 15 jaar ervaring in het verrijken en toepassen van technieken en methoden uit een breed spectrum psychotherapie en persoonlijke ontwikkeling. Zijn passie is mensen in beweging brengen om persoonlijk succes te boeken, waarbij zijn eigen drijfveer ‘leren’ hem er toe brengt continue te innoveren en experimenteren in zijn vakgebied. Samen met zijn compagnon heeft hij een eigen methodiek ontwikkeld om mensen sneller in beweging te laten komen, dat tot op heden zeer succes vol is in de opleidingen en workshops die hij geeft. Hij is schrijver van het boek: ‘HEY JA JIJ! Het zit al in je.

Edwin Hansma
Edwin Hansma

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen

Workshops & Seminars

Trainingen & Opleidingen


Talen

Nederlands