DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Edwin Selij

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Edwin Selij is eigenaar en oprichter van Hypnose Instituut Nederland en geeft trainingen in Hypnose. Hij is auteur van het boek 'Hoe leef je het langst zonder angst' en komt regelmatig op radio en TV om te praten over hypnose. Hij is de nummer 1 Hypnose Trainer van Nederland en geeft al jaren hypnose trainingen.

Hij was de eerste in Nederland die moderne hypnotherapie ging onderwijzen.

Wie is Edwin Selij

Edwin Selij is auteur van het boek 'Hoe leef je het langst zonder angst' en directeur en CEO van Tieds.nl, het enige instituut dat fobiedokters en practical coaches certificeert en opleidt wereldwijd.

Edwin verwierf landelijke bekendheid nadat hij als eerste in Nederland iemand van haar fobie afhielp live voor radio Veronica. Ook werkte hij mee aan het tv-programma 'Geluk in uitvoering' waarin hij iemand hielp met straatvrees.

Selij is de enige in Nederland die alle methodes om angsten op te lossen integreert in zijn behandelwijze. Hij wordt gezien als een expert op het gebied van angstvrij zijn en ook regelmatig gevraagd voor interviews en media optredens.

Zijn verhaal

Hallo, mijn naam is Edwin Selij. Na jaren van verlegenheid, depressies en zelfs verschillende zelfmoordpogingen kwam ik bij de reguliere zorg terecht. Na verschillende praatsessies kreeg ik het gevoel meer problemen te hebben en ging op zoek naar iets anders. er moest iets wezen wat makkelijker was.

Nadat ik mijn 12 jaar lange gevecht met de cocaïne en drank had gewonnen op een vrij eenvoudige manier ontdekte ik bepaalde principes. Verandering is makkelijk als je weet hoe...

Het is gebruikelijk om op zoek te gaan naar de oorzaak en waar al je problemen vandaan komen. Ook ik deed dat en weet je, het hielp helemaal niets. Je mag daar van mij mee stoppen. Nu heb je een probleem en dat speelt zich in het hier en het nu af. Daar kan je het ook veranderen.

Ik ben bij vele mensen geweest en heb vele mensen bestudeerd zoals Richard Bandler, John Grinder, Igor Ledochowski, Pieter Frijters, Remco Claassen, Ben tichelaar en Tony Robbins. Ze hebben allemaal één ding gemeen waar ze het over hebben. Dat principe is het principe voor succes en tegelijkertijd een angstvrij leven.

Wil je weten wat dat is? Het is heel simpel. Het is jouw stemming. Dat is waar het om gaat. Niet je gedachten, niet de beelden, nee jouw stemming is het belangrijkste.

Denk even mee. Is het niet zo dat als je denkt aan iets leuks dat je gedachten en beelden automatisch leuk zijn? En is het niet zo dat als je denkt aan angst dat jouw gedachten en beelden automatisch negatief worden? Precies, de truc is om je stemming te beïnvloeden en daar kwam ik achter na jaren van studeren bij al die mensen.

Hoe doe je dat?

Wil je live-training dan is de groepscoaching is verreweg de beste oplossing. Veel angsten kunnen namelijk prima in groepsverband opgelost worden. Het is echt niet noodzakelijk om een persoonlijk consult aan te vragen. Kijk eens bij 'via een intake' wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Veel succes!

Edwin Selij
Edwin Selij

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Consulten
Trainingen