DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Erna Ter Weele

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Erna begeleid organisaties bij het vormgeven van hun toekomst en verbeelding om te zetten naar daadkracht. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van vraagstukken rondom leiderschap in tijden van verandering en werkt met plezier voor organisaties die ruimte willen maken voor innovatiever werken, klantgerichter werken of juist meer diversiteit in hun teams aan het werk willen zien.

Erna is een gedreven professional en een mensen-mens die haar sporen in het bedrijfsleven dubbel de dwars heeft verdiend. Haar voormalige werkgevers en huidige opdrachtgevers variëren van gespecialiseerde consultancy bureaus tot grote beursgenoteerde organisaties. 

.In 2010 is zij samen met Margon van Toor de maatschap TOT2020, verbeelders van verandering gestart. Anders denken, kijken, doen. TOT2020 gebruikt verbeeldingskracht om de eigen kracht van een organisatie naar boven te halen. Door anders te denken, te kijken en te doen. Verbeelding slaat een brug naar de toekomst en geeft het onbekende een gezicht. Zij opent nieuwe deuren, verruimt de blik en creëert nieuwe kansen. Om succesvol te zijn in een wereld die steeds sneller verandert, zullen bedrijven moeten meebewegen. Maar hoe doe je dat?

Voor veranderingen die echt werken ontwerpen en faciliteert zij programma’s voor leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling of organisatie ontwikkeling die tot de verbeelding spreken. Zij is ondermeer verbonden aan de Foundation for Natural Leadership en faciliteert Wilderness Trails

Haar specialiteit:

  • Leiderschap in tijden van verandering

  • Organisatie- en Teamontwikkeling

  • Business development

  • Strategie en Marketing

  • Klantgerichtheid, Innovatie, Diversiteit & Inclusie

Erna Ter Weele
Erna Ter Weele

Categorieën


Inzetbaarheid

Programma ontwikkeling
Trainingen
Lezingen
Nature Trails


Talen

Nederlands
Engels