DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Esther Janssen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Esther Janssen, inspirator, coach, trainer, yoga docent, tantric dance teacher, spreker en ondernemer.

De missie van Esther is: ‘ mensen te inspireren en bewust te maken dat Je lichaam (geest, emoties en fysiek) je kompas is om je werkelijk potentieel te leven’. En rust, ruimte en een rijker leven te ervaren.

Je lichaam vertelt je precies: wat je leuk vindt om te doen, waar je blij van wordt, wie je aardig vindt, waar je goed in bent, hoe je goed voor jezelf zorgt, waar je graag wilt zijn. En nog zoveel meer.

Hoe ziet de wereld eruit als we hier werkelijk naar gaan luisteren?

Ik neem je graag mee op een reis in en door je lichaam. Door interactieve en ervaringsgerichte lezingen, workshops, trainingen en/of coaching.

Esther leert je hoe je naar je lichaam luistert. 

Wat er voor zorgt dat je je:

• Vitaal en energiek voelt.
• Werk en privé leven in balans brengt.
• Vol zelfvertrouwen bent.
• Scherp bent in je werk.
• Helder en eenvoudig beslissingen neemt.
• Relaties (zakelijk en privé) verdiept en versterkt.
• Die dingen doet, die je écht graag wilt doen.


Waar geloof ik in?
Ik geloof in de kracht van je lichaam, geest en emoties. Juist in deze tijd die zoveel van ons vraagt over het maken van nieuwe keuzes over werk, zingeving, relaties, aandacht en zorg voor onze leefomgeving. Is je lichaam je kompas tot helderheid over wat voor jou belangrijk is.

Weinig aandacht
In je dagelijks leven krijgt je lichaam weinig aandacht. Je bedenkt het meeste vanuit je hoofd. Maar je lichaam beschikt over nog veel meer mogelijkheden, kennis en wijsheid.

Als je de tijd neemt om te luisteren naar je lichaam en je hart. En je openstelt voor de boodschap ervan. Dan weet je precies wat belangrijk voor je is. En wat te doen om je droom of verlangen te bereiken. Dan haal je liefdevol het beste uit jezelf.

Wie ben ik?
Mijn naam is Esther Janssen, ik ben 49 jaar. 16 jaar geleden kreeg ik een burn out. Ineens kon ik niets meer. Na jaren over mijn fysieke, emotionele en mentale grenzen te gaan, gaf mijn lichaam het signaal: ‘STOP’.
Mijn immuunsysteem was volledig ontregeld. Ik kon niets meer. Het heeft jaren gekost om op kracht te komen.

Ik was heel ver van het intuïtieve, spontane kind dat vol vertrouwen in de wereld stond.

Herken jij dit?
Zelf leefde ik lang vanuit het gevoel dat ik van alles van mezelf en anderen moest. Ik raakte mezelf kwijt, voelde me constant schuldig en verloor alle controle. Ik had geen idee meer wat belangrijk voor me was. Nergens kon ik meer van genieten.


Werkervaring:
Werkervaring bracht mij in verschillende richtingen: van horeca, tot account manager in de reclame en communicatie, trainer in gastvrijheid, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, coach, yogadocente, tantric dance teacher en als inspirator om je lichaam, geest en emoties als één geheel te zien. En daarmee ‘Het Beste uit Jezelf te halen’.

Wat heeft het mij allemaal gebracht?
Het heeft me geleerd dat het leven bedoeld is om die dingen te doen die je graag wilt doen en daarin te ontspannen en genieten.

En Nee, dat was niet eenvoudig om het ontspannen en genieten in mijn werk- en privé leven te integreren. Er waren en zijn zoveel oude overtuigen en patronen die me tegenhielden. Elke dag nog leer ik daarin iets nieuws.

Maar ik weet waar ik het voor doe. Mijn leven is er veel rijker door geworden en ik ben een leuker, meer ontspannen mens van geworden.

Ik leer jou heel graag hoe je op eenvoudige manier meer Rust, Ruimte kunt maken en een Rijk leven ervaart.

Is dat wat jij graag wilt?

Dan leer ik je hoe je naar je lichaam luistert.

 

Esther Janssen
Esther Janssen

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Coaching
Workshops


Talen

Nederlands
Engels