DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Esther van Heerebeek

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Mijn naam is Esther van Heerebeek en ik ben al jaren in de ban van Astrologie, Numerologie en Tarot. Daarom heb ik hierin allerlei opleidingen gevolgd en ben ik hier mijn werk van gaan maken. Opleidingen en cursussen die ik sinds 1998 heb gevolgd zijn: Astrologie bij Scarabee Adviesgroep te Brunssum, Bach Bloesem Remedies, Reiki 1, Tarot Grote Arcana, Tarot Kleine Arcana, Tarot Specialisatie, Tarot van Marseille, Crowley Tarot, Numerologische Horoscoop, Numerologie 1,2 en 3 bij Gerrit Janssen, Intuitieve Ontwikkeling bij Mieke van Riet en HBO Medische Basiskennis. Verder ben ik sinds oktober 2012 afgestudeerd Polyenergetisch Therapeut.

Niets is voor mij leuker dan mensen helpen inzicht in zichzelf en hun problematiek te laten krijgen. Op deze manier kom je tot blijvende en geen tijdelijke oplossingen. Je kunt dan zelf oorzaken koppelen aan gevolgen. Zelfkennis is van zeer grote waarde in allerlei situaties in heel je leven.

Omdat ik gemerkt heb dat een hoop mensen, na het krijgen van een consult, ook graag zelf willen leren om met Astrologie, Numerologie en Tarot om te gaan, heb ik naast mijn consulten ook cursussen en workshops ontwikkeld. Je kunt dan een ontdekkingsreis naar jezelf gaan maken en het (opr) echte antwoord op de vraag krijgen: WIE BEN IK ?
 

Haar specialiteit: Loopbaanhoroscopen Astrologische workshops Bedrijfsadviezen

 

Esther van Heerebeek
Esther van Heerebeek

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Workshops
Trainingen