DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Guri de Blok

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Guri de Blok is spreker, trainer en coach een onderzoeker die zijn jarenlange kennis deelt op een praktische no nonsens wijze waarbij ervarend leren voorop staat. Dit borgt de inbreng van eigen waarheid en persoonlijke betrokkenheid van de aanwezigen.

Hij studeerde fysische techniek en aansluitend 4 jaar filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en praktiseerde verschillende yoga en meditatie vormen. Tijdens zijn werkzaamheden als natuurkundig onderzoeker ontwikkelde zijn interesse in zijnsoriëntatie.

Vanaf 1987 werd hij actief in commerciële functies o.a voor de Engelse firma Polymer Labs was hij verantwoordelijk voor de vestigingen in Nederland en Duitsland.

Tijdens een 3 jarig verblijf en studie in India, heeft hij kennis gemaakt met verschillende tradities en in het bijzonder met non-dualiteit (Ad-vaita).

Belangrijke leraren voor hem zijn Ramana Maharshi en de Indiase Advaita leraar Sri Poonja. Verder bestudeert Guri sinds 2012 de Diamond Approach van  A.H. Almaas.

In 1996 heeft hij Presence, een bureau voor werving selectie, assessment training en coaching opgericht en was daarin 15 jaar tot de bedrijfsverkoop actief.

Naast het ondernemerschap heeft hij veel ervaring met de begeleiding, training en coaching van mensen in vaardigheden en houding vanuit een zijnsgeoriënteerde visie.

Door bijna 40 jaar ervaring in zelfonderzoek en 25 jaar in het bedrijfsleven is hij in staat om DGA’s, managers en teamleden op effectieve wijze bij de kern van hun zaak te brengen. Ze te leren ontspannen waardoor ze helderheid over hun toekomstvisie ervaren en met veel energie aan de slag gaan.

Hij geeft lezingen, trainingen en coaching over persoonlijkheid, bewustzijn, timemanagement, stressreductie, leiderschap persoonlijke effectiviteit. Ontwikkeld trainingen en workshops op maat op het snijvlak van vaardigheden en houding.

Adviseur: voor ondernemers, managementteams en leidinggevenden, persoonlijke ontwikkeling.

Lezing: Non-dualiteit, persoonlijke ontwikkeling, Management, leiderschap, waarheid en verbondenheid. Doelen bereiken zonder stress. Stress reductie in organisaties. Ontwikkeling persoonlijk leiderschap. Omgaan met heftige conflicten en (levens)bedreigende situaties.

Training: Sales, time management, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, zijnsoriëntatie, Persoonlijkheidstesten (DISC). Teaminzicht en conflictreductie door persoonlijke inbreng.

Coaching: persoonlijke ontwikkeling (in management leiderschap vaardigheden en houding, herken je ware zelf, bevrijding uit angst en dilemma’s, kanker patiënten en emotionele bevrijding. Conflicten en dilemma’s. 

Guri de Blok
Guri de Blok

Categorieën


Inzetbaarheid

Adviseur, lezing, workshops, training, coaching, projectmanagement,


Talen

Nederlands
Engels
Duits