DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Hans Groenhuijsen

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Hans Groenhuijsen, een generalist pur sang, altijd bezig met
verbeteren, innoveren, markt en strategie.
 
Een generalist pur sang met een brede opleiding (geschiedenis universiteit Utrecht en bedrijfskunde Interfaculteit Bedrijfskunde Delft),  en een grote interesse in economische, politieke en maatschappelijke thema’s.
 
In ruim 30 jaar werkte hij als adviseur, (interim)manager en in directiefuncties bij Boer&Croon, Centraal Beheer, Athlon, Akzo Nobel,
Pon en recentelijk bij Rabobank Wholesale als senior analyst.
Daarbij is hij met name actief geweest in de wereld van automotive en mobiliteit. Verduurzaming, energietransitie, technologie en nieuwe vormen van mobiliteit  zijn daarin cruciaal.
 
Zijn brede kennis en pratkijkervaring deelt hij graag met anderen.
Inspireren, uitdagen, verder brengen; daar gaat het om.
Zelf streeft hij altijd naar het verleggen van grenzen, het hanteren van andere  nieuwe perspectieven, het doorbreken van conventies en beperkingen. En hij probeert anderen in dat streven mee te krijgen,
met enthousiasme en betrokkenheid.
 
Voor het aanpakken van de grote uitdagingen, zowel voor bedrijven als in bredere maatschappelijke context, is het goed om overtuigingen te koesteren maar strikte dogma’s te laten varen, kunnen normen  beperkend zijn maar bieden waarden juist ruimte, zijn gesloten en defensieve organisaties op hun retour, en gaat het om open en flexibele werkvormen.
De wereld wordt “globaler” en complexer; samenwerking tussen mensen, tussen organisaties en ondernemingen, kan vereenvoudigen en krachten bundelen en versnellen.
Hans Groenhuijsen
Hans Groenhuijsen

Categorieën


Inzetbaarheid

Spreker
Dagvoorzitter
Discussieleider op congressen en seminars.
Als adviseur heeft hij veel als moderator en inspirator geacteerd bij (in-company) strategie-meetings, werkconferenties , workshops e.d.

Talen

Nederlands
Engels
Duits