DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Henrice Kupper

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Henrice Kupper is academisch counsellor, trainer, mediator, gecertificeerd externe vertrouwenspersoon en auteur van de bestseller Ik ben GELUKKIG, u ook? Ook in het Engels in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Zij is daarnaast HR-adviseur en ondersteunt ondernemingen, teams, managers en medewerkers bij het terugdringen van het ziekteverzuim naar 1 %.

Zij geeft training, coaching en advisering op gebieden van HR zaken, marketing en klantvriendelijkheid. Haar passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, sprankelende ondernemingen, die erin slagen hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren.

Henrice ontwikkelt haar lezingen, trainingen, workshops en masterclasses voor bedrijven en organisaties op maat, ook digitaal. Zo weet u zeker dat haar expertise uniek voor u verwerkt wordt. U behaalt hiermee maximaal resultaat en u krijgt waar u specifiek behoefte aan heeft.

Zij weet met haar uitstekend analytisch vermogen de onderwerpen en vraagstukken tot de basis terug te brengen en te ontdoen van alle opsmuk. Hierdoor ontstaat er ruimte om meer diepgang in de onderwerpen te creëren. Henrice staat erom bekend mensen onverwacht en aangenaam te verrassen met haar kennis en vaardigheden.

Vaardigheden die zij uit haar bewogen leven heeft verfijnd.

In haar leven heeft Henrice vele zware beproevingen doorstaan. Door al deze tegenslagen heeft zij echter ook een onvoorstelbare veerkracht en doorzettingsvermogen opgebouwd. Ze is op zoek gegaan naar de reden en oorzaak van al die tegenslagen. Henrice heeft zichzelf een paar vragen gesteld: Wat is de reden dat dit mij allemaal overkomt? Wat wil ik eigenlijk? Haar antwoord was: Ik wil gelukkig zijn. Net als anderen. Simpel weg gelukkig zijn en een zinvol, prettig leven.

Zij heeft ruim dertig jaar onderzoek gedaan naar de sleutel van geluk. Hoe komt het dat de ene mens wel en de andere mens niet gelukkig is? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Kan iedereen gelukkig zijn en kun je geluk afdwingen?

Henrice heeft naast haar bestseller, driehonderd artikelen over geluk en praktische handvatten voor het bereiken van een gelukkig en zinvol leven geschreven.

De door haarzelf ontwikkelde methode, schept duidelijkheid en houdt mensen op een directe maar altijd liefdevol manier een spiegel voor. Met haar boeiende en soms confronterende theorie, maar vooral haar vele praktische handvatten, maken het voor iedereen mogelijk een gelukkig en liefdevolle leven te leiden.

Henrice heeft een brede interesse. Ze houdt van: mensen, cactussen, de natuur, lezen, muziek, fotograferen, video, meditatie en kijkt ook graag voorbij de grenzen van het universum.

 

Henrice Kupper
Henrice Kupper

Categorieën


Inzetbaarheid

Advies, Gastlessen, Lezingen, Masterclasses, Trainingen, Workshops.


Talen

Nederlands, Engels, Duits.