DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Ineke Hermus

Biografie  |   Boeken  |   Videos

In mijn praktijk in Den Haag (Wateringse Veld) en Montfoort (regio Utrecht) behandel en coach ik mensen van alle leeftijden, die te maken hebben met onzekerheid, angsten, paniekaanvallen, stress, burn-out, lichamelijke klachten, zoals migraine en spanningshoofdpijn of met klachten, waarmee ze zijn vastgelopen in het reguliere medische circuit. Ook bij grote veranderingen in je leven, zoals een nieuwe baan, verhuizing of overlijden van een dierbare, kan ik je ondersteunen als persoonlijk coach en energetisch therapeut.

Ook kinderen, tieners en jong volwassenen die overgevoelig of hooggevoelig zijn (ADHD, ADD of HSP) komen naar mijn praktijk.

Ik bied een combinatie van healingbehandelingen, persoonlijke coaching en workshops om cliënten verder te helpen hun zelfhelende vermogen te leren ontwikkelen en activeren. Dat doe ik met een nuchtere en praktische aanpak, waarbij de toepasbaarheid in het dagelijks leven voorop staat. Je lichaam en geest worden in balans gebracht waardoor je klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Je ervaart meer rust, zit lekkerder in je vel en komt beter in je gevoel, waardoor je meer plezier in het leven ervaart.

In mijn werk ben ik nuchter, de praktische toepasbaarheid in jouw dagelijks leven staat voorop. Ik werk altijd op basis van gelijkwaardigheid, van hart tot hart, met compassie, aandacht, respect en zonder oordeel.

Mijn interesse in het wel en wee van mensen heb ik al vanaf jonge leeftijd.

Als verpleegkundige, praktijkdocent en welzijnsconsulent heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. Voor mijn certificering als energetisch therapeut heb ik een 4–jarige opleiding bij Mens & Intuïtie in Amersfoort , de cursus medische basiskennis en aanvullende opleidingen afgerond. Daarnaast ben ik een gelicenceerde Levensbronnen coach.

Deze ervaringen en opleidingen combineer ik nu met mijn passie voor energetisch werk en persoonlijke coaching.

 

 

Ineke Hermus
Ineke Hermus

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Consulten
Coaching


Talen

Nederlands