DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Ingrid Groenen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Ingrid Groenen, gespreksleider, gesprekspartner en opleider bij bewustzijnsontwikkeling.

Voordat ik dertien jaar geleden mijn coaching en levenstherapie praktijk opende in Amsterdam hield ik me bezig met cultuurverschillen in organisaties. Als bedrijfsantropoloog, trainer en consultant ondersteunde ik management- en communicatieprocessen in bedrijven met internationale teams.

Gedurende twintig jaar reisde ik voor mijn baas de wereld over en werkte samen met verschillende opdrachtgevers aan het vergroten van de interculturele competentie van organisaties en hun medewerkers.

Mijn internationale werk was dynamisch en veelzijdig. Ik heb er van genoten want het bracht me in contact met bijzondere locaties zoals de boorplatforms van Shell in de Zuid-Chinese zee, de tinmijnen van Bolivia en de bierbrouwerijen van Heineken in Indonesië.

Ik heb er ook veel van geleerd, zowel over hoe organisaties functioneren als ook hoe de omgang tussen mensen met zo veel verschillende achtergronden in zijn werk gaat. Maar er begon iets te knagen. Mijn belangstelling voor bewustzijnsontwikkeling maar ook de psychologische en spirituele kanten van communicatie kon ik er niet volledig in kwijt.

Na een drastische herbezinning ben ik van koers veranderd en ben in Amerika de vierjarige beroepsopleiding gaan volgen aan de Barbara Brennan School of Healing. Ik heb mijn baan opgezegd en mijn eigen praktijk voor coaching en healing en levenstherapie opgebouwd. Mijn andere spirituele leermeesters werden kabbalist Jason Shulman en de hedendaagse mysticus Thomas Huebl.

Mijn levensmissie heeft geleden verder vorm gekregen door de oprichting van School of Life, een gecertificeerd HBO conform Opleidingsinstituut voor Levenstherapie waar ik directeur ben. Ik zet deze combinatie van levenservaring en skills, plus het hebben van een groot hart, graag in om organisaties te begeleiden op een veelzijdige en diepgaande manier.