DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Irma Lohman

Biografie  |   Boeken  |   Videos

“In een snel veranderende wereld zet ik mijn STEM in om succes, zelfvertrouwen en geluk te genereren voor mens en bedrijf. Authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit zijn SLEUTELS om dat te genereren. Het is belangrijk om ons voor te bereiden op een toekomst die om meer bewustzijn en leiderschap vraagt.
Daarom reik ik naast spreken, zingen, schrijven en coachen vooral praktische “instrumenten” aan om mens en bedrijf “hoger op de toonladder van het leven” te krijgen. Mijn zelf ontwikkeld muziekmodel en mijn boek zijn daarbij mijn kapstok”. - "en mijn boek !!die dit jaar uitkomt!!! zijn daarbij mijn kapstok.

Leiders hebben een authentiek antwoord gevonden op vragen als Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik en waarom -  in persoonlijk en zakelijk opzicht. Irma Lohman, spreekster, zangeres, schrijfster en coach, benadert het thema ‘leiderschap’ vanuit deze eigen, inspirerende invalshoek.

Zelf de regie

Zij kent de uitdagingen van het leven en staat als ‘alleenstaande’ moeder van 6 jongens haar mannetje. In persoonlijk én zakelijk opzicht nam ze het heft in eigen handen en pakte de regie over haar eigen leven. Een tijd die anderen als ‘crisistijd’ zouden typeren, was er voor haar een waarin ze ontdekte waartoe ze eigenlijk in staat is.

Roeping

Als zangeres staat zij al meer dan 25 jaar op diverse podia en speelde zij in grote producteis van Joop van den Ende en John de Mol. Maar haar missie ziet ze in het inspireren, motiveren en zelfbewust maken van anderen. Ze schreef het zelfhulpboek “De toonladder van het leven; in vijf stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk.”. Een boek dat over bewustwording en leiderschap gaat en dit jaar uitkomt.

Instrumenten

Irma ontwikkelde daarin een totaalconcept waarin ze al haar talenten inzet om mensen te raken. Ze daarmee handvatten om hoger op de ladder van het leven te klimmen, zowel in zakelijke als persoonlijke zin. Irma, dat is authenticiteit, talenten, visie en zingeving. Ze reikt naast haar zelfontwikkelde 5 stappen plan bovendien 10 instrumenten aan om op belangrijke vragen in het leven een eigen visie te ontwikkelen.

Welzijn

Irma zelf zet in haar werk als coach, spreekster en zangeres krachtige instrumenten in, die bewust en onbewust resoneren bij haar toehoorders. Die koppelden vervolgens aan haar terug dat ze fors bijdroeg aan hun welzijn.

Irma raakt

Niet voor niets koos Irma Lohman de pretentieuze titel “Irma raakt” voor haar nieuwe website. Ze wil ermee uitnodigen om vanuit je binnenste antwoorden te vinden op de vragen aan de kop van dit artikel.

Irma spreekt

Thema’s waarover zij spreekt zijn o.a. leiderschap, authenticiteit, visie, passie, talenten ontdekken en ont-wikkelen, zingeving, persoonlijke ontwikkeling, (business) spiritualiteit, crisis, vertrouwen, loslaten, outside the box-denken, nieuwe tijd, nieuwe tijd kinderen, relaties, hechting en innerlijk kind.

In overleg kan Irma elk thema afstemmen op uw seminar, (gast)college, workshop, voiceXperience concert, training of lezing.

Irma Lohman is een veelzijdig persoon die haar sporen heeft verdiend als operazangeres en musical actrice, waar ze op vele podia en in grote produkties heeft gestaan. Tevens werkt zij als coach/counsellor en baarde tussendoor maar liefst zes zonen. Op bijzondere wijze begeleid zij mensen naar "die volgende stap". Dat doe zij door middel van spreken, zingen, coachen, trainen en schrijven. Haar eerste boek zal dit jaar uitkomen. Een boek over bewustzijn en leiderschap. Zij zorgt ervoor dat mensen zowel bewust als onbewust hun volle potentieel leren benutten. Vooral door de combinatie van spreken en zingen onderscheidt deze authentieke en gepassioneerde spreekster zich van alle andere sprekers. Hierdoor heeft zij vooral in het bedrijfsleven al veel mensen mogen raken met haar fantastische opera/musicalstem. 

Het is haar missie om letterlijk een nieuw geluid te laten horen in een tijd dat aan veel veranderingen onderhevig is. Met het door haar ontwikkelde "de toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes en geluk" model zorgt zij ervoor dat mensen geïnspireerd, gemotiveerd, bewust(er) worden en (zelf) inzichten krijgen zodat ze stap voor stap leren hoe ze hun volle potentieel kunnen benutten en dat ze die sleutel tot succes en geluk zelf in de hand hebben. Zowel persoonlijk als zakelijk gezien. Alles begint vanuit die basis-grondtoon (authenticiteit) stap 1, die ervoor zorgt dat men uiteindelijk het hoogste lied kan zingen (benutten van het volle potentieel) stap 5.

Rode draad in haar verhaal is:

- Ben jezelf (authenticiteit) 
- Luister naar je innerlijke stem en laat jezelf horen
- Je kunt het tij zelf keren, ongeacht welk “probleem” er speelt (uitdaging)
- Passie. Van droom je leven, naar leef je dromen!

Door het inzetten van diverse "instrumenten" zal het mensen het volgende opleveren:

- Bewustwording: "elk nadeel heb z,n voordeel" (gevleugelde uitspraak van Johan Cruijff)
- Inzicht: kwetsbaarheid maakt krachtig
- Onbewust: betere balans tussen denken en voelen, van hoofd naar hart
- Wilskracht: waar een wil is, is een weg

Om haar verhaal extra luister bij te zetten kan zij gebruik maken van het door haarzelf ontwikkelde Toonladder van het leven model “in 5 stappen naar meer succes en geluk”.

Deze notenbalk, waarin het "trapje van de toonladder" centraal staat, gebruikt zij als metafoor voor het leven en hoe mensen zich daarin bewegen. Het gaat over persoonlijke ontwikkeling/business spiritualiteit). 

Haar model geeft diverse inzichten, praktische “instrumenten “en zorgt voor veel interactie tussen  haar en het publiek. Thema,s kunnen op elke programma en doelgroep worden worden afgestemd. Zowel op bewust als onbewust niveau weet zij bij mensen van allerlei pluimage een gevoelige snaar te raken met haar hele zijn, muziekmodel en haar inspiratieverhaal. (story telling). Neem daarbij haar stem die mensen tot diep in de ziel raakt en weet dan dat iedereen het erover eens is dat er "iets" gebeurt. Iets blijvends dat diep van binnen ontstaat. Haar verhaal en zang zet zowel mens als bedrijf in beweging, verbind hen, motiveert hen, zorgt voor bewustwording, inspiratie, zingeving, vertrouwen, positiviteit en creativiteit. Met haar sterke intuïtie en onbevangenheid stemt zij zich af op haar toehoorders, spreekt zij vanuit haar hart en gebruikt daarbij al haar creatieve talenten om bij iedereen het volle potentieel aan te boren. Tevens werken haar passie, energie en openheid onbewust door bij haar publiek waardoor ze zowel mens als bedrijf op hoger plan weet te tillen. Dit is iets dat eenieder uiteindelijk succesvol en gelukkig stemt

Irma Lohman
Irma Lohman

Categorieën


Inzetbaarheid

In principe altijd inzetbaar.


Talen

Nederlands, Engels