DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Irma Schogt

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Irma Schogt is astrologe en financieel marktanaliste met jarenlange ervaring in de financiële wereld als eerste vrouwelijke valutahandelaar bij ABN Bank in Amsterdam.

Sinds 2002 is zij met haar bedrijf Schogt Market Timing ( Nederlands vertegenwoordiger van de Amerikaanse marktanalist en financieel astroloog Raymond Merriman. Merriman heeft het beursgedrag van eeuwen onderzocht en daarin weerkerende cyclusmatige bewegingen ontdekt die samenhangen met … planetenloop! Na dit onderzoek waarschuwde hij sinds midden jaren 1990 dat mits beleidsmakers weer dezelfde fouten zouden maken als in het verleden, er vermoedelijk weer een nieuwe wereldwijde crisis zou plaatsvinden, vanaf het jaar 2008.
De op deze basis ontwikkelde markttimingmethode biedt inzicht in beursbewegingen van lange termijn tot zeer korte termijn.

In 2007 richtte Irma het Wereldwijde Platform voor Financiële Astrologie op, waar de visies van 12 internationale astrologen-marktanalisten maandelijks worden samengebracht tot een maandverwachting in de beleggersnieuwsbrief Market Timing Digest. Daarin geeft Irma beleggers in de Modelportefeuille voorbeelden van hoe zij zelf belegt met financiële astrologie, op haar eigen rekening. Vanaf 2010 waren resultaten drie opeenvolgende jaren beduidend beter dan die van de rest van de markt. In cijfers: 54,40 procent totaalwinst over 3 jaar, waar de AEX slechts 17 procent won. Het werd gecontroleerd en juist bevonden door accountantskantoor De Keijzer Nipius & Co. (Link performancerapportage)

Irma is regelmatig te gast bij Finance Television in Amsterdam. Via markettiming biedt zij boeken, waaronder de jaarlijkse Vooruitzichtenboeken, dvd’s, software en nieuwsbrieven voor handelaren en beleggers aan, waaronder de gratis Vooruitblik op de week.

  • “Millionaires don’t use astrology. Billionaires do.” - J.P. Morgan

"Het is mijn doelstelling u aan betere beleggingsresultaten te helpen
door de inzichten die Market Timing met Financiële Astrologie biedt om te zetten in heldere beleggingsopinies."

Irma is te boeken als spreker.

Irma Schogt
Irma Schogt

Categorieën


Inzetbaarheid

Op aanvraag.


Talen

Nederlands
Engels.