DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jaco Friedrich

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Door zijn ruime ervaring en kennis van zaken komt hij snel tot de kern en weet deze over te brengen. Jaco weet de groep mee te nemen en deelnemers individueel aan te spreken. In de coaching en training wordt theorie direct gekoppeld aan de ervaring van de deelnemer, hierdoor wordt altijd gewerkt aan zowel inzicht als het daadwerkelijk doen. Het enige wat uiteindelijk telt is of de deelnemer er praktisch iets aan heeft, en daar richt de training of coaching zich dan ook op.

‘Ingenieur van oorsprong’

Jaco is opgeleid als ingenieur. Hij werkte als technisch projectleider, teammanager en consultant bij de overheid en adviesbureaus. In 2000 maakte hij de overstap naar het trainings- en coachingswerk. Jaco traint en coacht op de volgende gebieden: (persoonlijk) leiderschap, managementskills, persoonlijke effectiviteit, stress/energie-management, timemanagement, competentie-ontwikkeling, communicatie en samenwerking (teambuilding).

Testimonia Jeroen Bakker
​Ik heb de cursus "Van deskundige naar trainer" gevolgd bij Jaco Friedich. Jaco heeft mij tijdens deze trainingen begeleid.
De rust en de overtuiging waarmee Jaco door zijn programma heen “danst” was erg plezierig. Alles onder controle, elke seconde
Hij was er gewoon als je hem nodig had. Ik voelde geen druk, voelde me gehoord en had de ruimte om te reageren. Top trainer!

Jaco Friedrich
Jaco Friedrich

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen Trainingen Workshops