DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jacqueline Lammerts

Biografie  |   Boeken  |   Videos

JACQUELINE LAMMERTS heeft als oud- fysiotherapeute zeer veel ervaring opgedaan over wat het lichaam ons wil over vertellen over hoe wij psycho-emotioneel met onszelf omgaan. Vanaf 2006 is ze voor zichzelf begonnen als counselor om mensen bewust te maken wie zij in wezen zijn en dat zij, mits zij loskomen van hun angsten en vaak diep gewortelde beperkende gedachten en overtuigingen tot alles in staat zijn.

In de loop der jaren heeft zij meerdere ingangen gecreëerd om haar boodschap over te brengen. Dit doet ze onder meer als auteur, counselor, inspirator en transformatiecoach. Daarnaast geeft ze landelijk lezingen, inspirational talks en trainingen.

Ze nodigt je met haar activiteiten uit een innerlijk proces aan te gaan en je angsten te overwinnen, zodat ook jij je Leven leeft zoals jij het echt wilt.

Als je handelt vanuit je hart, word je als persoon krachtiger en word je op elke gebied in je leven succesvoller. Of je nu (startende) ZZP-er bent, freelancer of directeur van een wat grotere onderneming.

Daarom is de inhoud van mijn webinars precies afgestemd op dátgene in jou dat ooit de keuze heeft gemaakt om ondernemer te worden. Je grote verlangen om het verschil te maken. Je drive om in alle opzichten succesvol te worden.

En niet te vergeten je diepe wens om zélf de regie te houden over je toekomst.

Met de webinars die ik je aanbiedt, krijg je de kans om een laag dieper te gaan. Zodat je als ondernemer krachtiger in het leven staat dan je misschien ooit had kunnen bedenken.

Een bijkomend voordeel van deze webinarvorm is dat het afstand overbrugt én je het vanaf je eigen computer tot je kunt nemen, want tijd is nu eenmaal geld.

De vierluik webinar REGISSEUR WORDEN VAN JE EIGEN LEVEN is helemaal op elkaar afgestemd. Daarom is het alleen mogelijk om opeenvolgend aan deze basiswebinars deel te nemen. Je kunt ook kiezen voor een specifiek Teaching Program dat op jouw persoonlijke wensen en behoeften is afgestemd. Bij deelname aan een combinatie van de basis- en verdiepingsseminars levert je een aantrekkelijke korting op.

Jacqueline Lammerts
Jacqueline Lammerts

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Consulten


Talen

Nederlands
Engels