DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jacqueline Verheijen

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Mijn naam is Jacqueline Verheijen (1965), getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben het gezicht achter praktijk voor psycho-sociale therapie en praktijk voor loopbaancoaching. Van origine ben ik registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Organisatie en in die hoedanigheid heb ik in verschil-lende organisaties gewerkt op het terrein van Human Resources Management.
 

De interesse voor mensen en wat hen beweegt is altijd een leidraad geweest binnen mijn (werkende) bestaan. Na tien jaar werken zocht ik verdieping en volgde de Post HBO opleiding tot loopbaancoach bij adviesbureau Hoogendijk. Om dieper met mensen te kunnen kijken naar vragen op hun levensweg volgde ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut. Wanneer nodig kan ik daar binnen de loopbaancoaching ook gebruik van maken.

In het coachen probeer ik mensen in contact te brengen met datgene wat ze ten diepste willen en zoek ik samen met hen naar de manier om dat in werk vorm te geven. Dat is iedere keer weer een fascinerende ontdekkingstocht. Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn: betrokkenheid, enthousiasme, intuitie en een onderzoekende instelling. Ik houd van de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. En van humor!
 

Haar specialiteit: Transpersoonlijke therapie Loopbaanadvies

Jacqueline Verheijen
Jacqueline Verheijen

Categorieën


Inzetbaarheid

individuele begeleiding workshops trainingen


Talen

Nederlands
engels