DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jan Touw

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Business en Spiritualiteit. Het is voor veel ondernemers nog steeds een gewaagde combinatie. Business gaat immers over verlies- en winstrekeningen? Over hard werken, bij voorkeur met twee benen in de klei? Maar dat ziet Jan Touw anders. Al vijftien jaar leert hij ondernemers hoe zij spiritualiteit kunnen integreren in hun onderneming. Ondernemen verandert dan in een leuk, uitdagend spel, waaraan de crisis volledig voorbijgaat.

Voor iedereen
Zijn lezingen zijn bevlogen. Neemt Jan Touw eenmaal het woord, dan houdt hij moeiteloos de aandacht van zijn toehoorders vast. Hij vertelt gepassioneerd, helder en begrijpelijk voor iedereen die ervoor openstaat. De handvatten die hij deelt zijn eenvoudig en onmiddellijk toepasbaar.

Levensfilosoof | Inspirator | Coach
Toch legde Jan Touw een lange weg af voordat zijn boodschap klaar was om gedeeld te worden. Zijn roots liggen in de confectie. Van daaruit maakte hij de overstap naar de personal coaching. Met Barry Long, Christiane Beerlandt en Boeddha als zijn leermeesters en zes jaar Praktische filosofie aan de Platoschool Nederland was de tijd rijp om zijn boodschap uit te dragen. Nu beklimt hij met grote regelmaat het podium en stimuleert hij ondernemers om business en spiritualiteit onlosmakelijk te verbinden.

Je gaat dingen zien. Je gaat zien wanneer iets ‘valse informatie’ is. Je wordt optimistischer en aangenamer. Hard werken is er nog steeds bij! Maar alles loopt soepeler en aangenamer. Met aanzienlijk minder inspanning bereik je meer.’