DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jean Freer

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Jean Freer is spiritueel counselor en teacher en is verbonden bij de oprichting van de 1ste spirituele school van Nederland IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs).

Jean: “Het leven is altijd mijn leerschool geweest en blijft mijn leidraad tot inzichten. Dit heeft mij gevormd tot een Alchemist die diepe inzichten heeft gekregen in het Mens-Zijn. Studie heeft mij slechts kennis gebracht maar geen verdieping; alleen het leven en mijn verbinding met andere dimensies heeft mij hierin rust gebracht. Mijn eeuwige tocht naar meer begrip en meer weten zal voortduren tot mijn transformatie.

Sinds mijn jeugd heb ik contact met de Meesters en Engelen. Door me met Hen te verbinden, krijg ik rechtstreeks informatie vanuit de ziel van de mens. Hierdoor ik kan waarnemen waar hij staat, welke blokkades zich bij hem voordoen en hoe deze zijn op te heffen. Het is mij gegeven alles wat niet het hoogste goed dient -mens, werk of economische situatie- waar te nemen, te mogen zuiveren en corrigeren, dienende de Nieuwe Werelden de Nieuwe Mens.”

Verder kan Jean ondernemers, managers ondersteunen met intuïtieve bedrijfsanalyse en geeft zij cursussen, workshops, consulten/readingen en healingen. In deze cursussen maakt zij mensen bewust van de Goddelijke wereld en hoe die in en om hun leven, met en voor hen werkt.

Slotwoord

Ik heb nooit gedacht, en doe dat nog altijd niet, dat ik bijzonder ben.”

"Ik ben er diep van overtuigd dat ik mijn gave heb gekregen om anderen wakker te maken voor hun eigen gaven'.

Jean Freer
Jean Freer

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Healingen
Trainingen
Workshops
Consulten/readingen


Talen

Nederlands
Engels
Duits