DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jenny Bor

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Eventorganisator

Jenny Bor is eigenaar van LaBor Events en helpt coaches en trainers in de Gezondheidsbranche met het organiseren van evenementen. Van het uitdenken en opzetten tot de gehele organisatie rondom een evenement, seminar, workshop of lezing. Of het nou om een kleinschalig, kortdurend evenement gaat of om een uitgebreid en meerdaags seminar: in beide gevallen bent u bij LaBor Events aan het juiste adres. Door de jarenlange werkervaring als Eventmanager is Jenny in staat om elke aanvraag met een grote mate van inzet, passie, betrokkenheid en professionaliteit uit te voeren.

Hormoon- en Voedingscoaching

Lukt het u niet om van uw overtollige kilo’s af te komen? Voelt u zich niet zo energiek als dat u zou willen? Heeft u last van neerslachtige gevoelens, angsten, hormonale schommelingen of vervelende chronische klachten? Jenny Bor is gediplomeerd Hormoon- en Voedingscoach en begeleidt u graag als u van overtollige kilo’s, chronische klachten of (milde) hormonale disbalansen af wilt komen.

Specialismen:

- Voeding, Superfoods

- Organisatie evenementen

- Hormonen

- Afslanken

Tevens is Jenny Bor co-auteur van de boeken ‘Superfoods in je dagelijks leven’ en ‘Programmeer je lichaam op afvallen’ die beide ook in Duitsland zijn uitgegeven.

Jenny Bor
Jenny Bor

Categorieën


Inzetbaarheid

Organisatie evenementen
Hormoon- en Voedingscoaching   

 

 


Talen

Nederlands
Duits