DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Jolanda Setz

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Ik ben me, na een economie studie en vijftien jaar ervaring in zakelijke dienstverlening, vanaf 2001 gaan richten op persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat bleek veel meer bij me te passen en het voelt nog steeds als thuisgekomen zijn in een wereld, die altijd al de mijne was. Om mijn intuïtieve en spirituele eigenschappen verder te ontwikkelen en praktisch in te kunnen zetten heb ik onder meer een Reiki opleiding afgerond en ben ik gediplomeerd Energetisch Coach. Permanente educatie is een doorlopend proces, zo ga ik ook regelmatig naar het wereldberoemde Arthur Findlay College in Stansted, UK.

Ik werk nu alweer heel wat jaren vanuit mijn eigen praktijk en geef persoonlijke coaching, workshops en opleidingen aan zowel individu als organisatie. Dat doe ik met behulp van energetisch waarnemen. Ik ben ook een medium en een healer.

Een harmonische verbinding tussen rationaliteit en spiritualiteit is in mijn optiek een uitstekend middel om tot je essentie te komen en (levens)doelen te behalen. Dat geldt met name voor organisaties, die vanuit bezieling willen werken. Die begeleid ik daarom ook graag.

Ik ben een aantal jaren nauw betrokken geweest bij het opzetten van een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling in samenwerking met begeleiding voor mensen met kanker.

Door mijn grote netwerk en mijn plezier in samenwerken en co-creatie ontplooi ik graag nieuwe initiatieven en ga ik graag nieuwe projecten aan."

Jolanda Setz
Jolanda Setz

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen, Workshops, (Team)coaching. (bedrijfs)readingen

Talen

Nederlands (vloeiend), Engels (zeer goed), Frans (voldoende)