DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Joost Duisterwinkel

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Inspirator en Ondernemer Voeding en Bewustzijn

In een wereld die constant aan het veranderen is, vergeten we wel eens waar we vandaan komen.
Lang geleden kropen we uit ons hol of onze grot en plukten we de vruchten van de boom. Er is veel veranderd in 1000 jaar. Maar in de 10.000 jaar ervoor leefden en overleefden we zonder al onze moderne uitvindingen. We staan nu op een keerpunt waar we beseffen dat niet alle uitvindingen die we hebben gedaan zo goed voor ons zijn.  Er is dus sprake van bewustwording en een langzame cyclus terug naar onze ‘roots’.

Ik heb altijd al graag sap gemaakt van vers fruit. Toen ik in januari 2008 in Thailand mijn eerste slowjuicer kocht, was ik meteen in de wolken. Dit is het! Na veel ervaringen, 20 boeken verder en een lange speurtocht daarna, merkte ik dat er heel veel meer mensen waren met dit besef. Voor bijna al deze mensen was een slowjuicer nog iets nieuws. Toch kreeg ik zoveel positieve reacties over het maken van slow juice dat ik besloot er meer mee te gaan doen. Dit was het begin van Versapers.

Zonder vrienden en professionele hulp was ik nergens. Gelukkig heb ik veel kunnen leren van de ideeën en kennis van mijn vrienden. Dat heeft me heel veel geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf.

 


 

 

Joost Duisterwinkel
Joost Duisterwinkel

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Advies Voeding en Bewustzijn