DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Maarten Oosterhoff

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Wie durft zijn droom echt te volgen?

Wat doe je als die droom niet zo (b)lijkt te lopen als gepland?

Hoe maak je van een teleurstelling je beste lering?

Maarten Oosterhoff maakte het allemaal mee. In zijn lezingen krijgen de luisteraars het eerlijke verhaal van een Dromer en Veranderaar. Na zijn verhaal weet je beter hoe jij je eigen droom serieus kunt nemen, wat het verschil tussen een wens en een droom is en hoe je ‘no gut’s no glory’ beter, sneller en makkelijker in de praktijk brengt.

Maarten’s passie is veranderen. Op zowel persoonlijk als organisatorisch gebied . Hij heeft sinds 1997 verschillende veranderingen mogen begeleiden en tot een succesvolle ‘next step’ gebracht. Als coach, op persoonlijk gebied, de nodige dromen helpen realiseren en als interim-manager binnen organisaties verschillende veranderingen geïnitieerd en begeleid.

Hij is een praktische veranderexpert. Naast theoretische modellen en onderzoeken, hecht hij er vooral aan om zelf uit te testen wat werkt en wat niet.

 

Zijn eigen grote droom was ‘leven en wonen in een compleet andere omgeving’. Die heeft hij met zijn emigratie naar Costa Rica in 2009 tot uitdrukking gebracht. Zijn ‘Droom in actie’. En ook daar bleef hij praktisch en realistisch. ‘Als het gras niet echt groener is, kies ik opnieuw’. In 2011 kwam hij met vrouw en kind terug naar Nederland. Met koffers vol ervaringen, leringen en verhalen. Die hij nu inzet om mensen en organisaties te begeleiden en inspireren.

 

Doordat hij daarnaast een ervaren Verbale Meester is, is zijn verhaal boeiend, inspirerend en impactvol. Met veel lachen en zo nu en dan een traan, vertelt hij vol passie over veranderingen managen en dromen realiseren.  

 

Zijn motto: Het leven is een inspirerende reis. Je maakt plannen, gaat op pad, leert jezelf kennen en groeit!. Elke keer blijkt: de reis is waar het om gaat. Niet je bestemming.

Maarten Oosterhoff
Maarten Oosterhoff

Categorieën


Inzetbaarheid

Spreker: 1.5 - 2 uur

Training: inspiratiereis (1 á 2 dagen op aanvraag)


Talen

Nederlands, Engels