DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Machteld Stakelbeek

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, paren en groepen als therapeut, coach en trainer, kom ik snel tot de kern van de zaak. Door mijn spiegel vergroot je je zelfbewustzijn én vertaal je dit in actie naar je dagelijkse praktijk. Ik werk als 'huispsycholoog' voor diverse bedrijven. Vaste opdrachtgevers zijn onder andere De Baak, HumanCapitalCare en Chenta. Bij grotere trajecten of voor doorverwijzing beschik ik over een netwerk van vakkundige collega's. Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen als Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie.

Positief
Alles wat aandacht krijgt, groeit. Vanuit deze visie belicht en versterk ik de al aanwezige kracht en (latente) talenten.

In een individueel consult of traject werk je aan het versterken van jezelf. Je krijgt de ruimte om te reflecteren en antwoorden te vinden op jouw persoonlijke en professionele vragen. Dit kan variëren van het verwerken van emotionele gebeurtenissen, het vergroten van je persoonlijke leiderschap, het verbeteren van relaties, of bijvoorbeeld de volgende stap in je loopbaan.

Vaak ontstaan problemen in het contact met andere mensen. Mijn relatiebegeleiding helpt ongezonde en belemmerende relatiepatronen te doorbreken. Ik richt me zowel op privé- als werkrelaties. Omdat iedere relatie uiteindelijk persoonlijk is.

Voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van vrouwen heb ik het Spel der godinnen - coachingskaarten voor vrouwen uitgebracht. Ik organiseer regelmatig bijzondere coachingssessies en Magnificent7, een unieke combinatie van coaching en training.

Ook verzorg ik lezingen en workshops over relaties en over persoonlijk leiderschap.

Machteld Stakelbeek
Machteld Stakelbeek

Categorieën


Inzetbaarheid

lezingen
relatiebegeleiding
workshops


Talen

nederlands
engels