DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Marga van Waveren

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Marga van Waveren (1947) is in 2002 gevraagd om een intensief samenwerkingsverband te starten met de Liefdevolle Goddelijke Wereld. Zij heeft als Channel daar graag gehoor aan gegeven en is voor mensen via automatisch schrift informatie door gaan geven. . Haar visie is dat iedereen recht heeft op gelukkig zijn en op onderlinge samenwerking, zodat alle kennis beschikbaar komt voor iedereen. Ze is aimabel, altijd open in haar communicatie, een structuurdenker, betrokken, analytisch, regisseur, fotograaf, organisator, mentor, motivator, creatief, interviewer, schrijver, personal-coach en trainer.

Ze helpt mensen altijd graag om inzicht in zichzelf te krijgen en leert om op een natuurlijke manier sturing te geven aan het eigen leven. Haar ervaring heeft al veel mensen net het juiste duwtje in de rug gegeven om hun eigen leven meer doelbewust in te delen.

 Het nieuwe begin in je leven maken, duizend doden sterven en de talloze ervaringen daar tussenin zijn de momenten waarin Marga je haar helpende hand biedt.

De wijsheid die zij heeft bereikt, gecombineerd met haar unieke talent voor het vertalen naar trainingsprogramma’s die verlichten en inzicht geven komen naar voren in haar rol van personal-coach en trainer.

Zij weet dat een vol en voldoening gevend leven afhankelijk is van leefomstandigheden en hoe deze aan wensen en verlangens aangepast kunnen worden. Ze stimuleert hen die de mogelijkheden van hun dromen willen onderzoeken en helpt hen duidelijkheid en helderheid te krijgen. Ze ondersteunt hen die de moed hebben om die dromen uit te laten komen. Haar ervaring, opgedaan in het bedrijfsleven als senior projectmanager, geven een helikopterview aan elke situatie waar hulp voor wordt gevraagd.

Marga van Waveren
Marga van Waveren

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Coaching
Loopbaanadvies