DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Maria Johanna Schouten

Biografie  |   Boeken  |   Videos

In April 2013 heb ik mijn eerste boek gepubliceerd ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt’. In dit boek beschrijf ik mijn eigen coachingsmodel, de KRACHT-techniek.

Dat leidde tot het boek ‘Is het een kans of juist een tegenslag?’. Wat we in maart 2014 samen met 29 andere succesvolle mensen hebben gepubliceerd op initiatief van Robert Benninga. Met onder andere: Robert Benniga zelf, Peter Faber, Huub van Zwieten, Arko van Berkel en Roy Martina.

Ik leef mijn dromen! Schrijven, spreken, coachen, zelfs de New York Marathon lopen, 6000 euro ophalen voor de Cliniclowns, een mailbox vol complimenten en blije mensen.

Spreken is mijn passie en zeker voor groepen. Ik vind het geweldig om mensen te inspireren mijn energie, kennis en ervaringen.

Naast mijn eigen seminars heb ik bij verschillende bedrijven, scholen en instellingen gesproken. De groepen waarvoor ik heb gesproken zijn variërend geweest van kleine, intieme groepen tot groepen rond de 150 mensen.

Wat kun je verwachten?

Hoge energie, passie en enthousiasme die ik overbreng op het publiek. Graag zet ik mensen aan tot actie. Daarom houd ik van interactieve sessies met activiteit in de vorm van oefeningen.

Referenties

Onlangs heeft Maria een workshop gegeven bij de Postcode Loterij. Het doel van de workshop was om onze medewerkers te laten ontdekken waar hun passie ligt en hoe ze hun dromen kunnen verwezenlijken. Door haar persoonlijke verhaal en het vermogen zich te verplaatsen in de doelgroep weet ze in korte tijd een zaal voor zich te winnen. Met haar energie, bevlogenheid en een herkenbaar verhaal krijgt ze iedereen mee. Voor onze werknemers is dit absoluut een leerzame ervaring geweest die zeker voor herhaling vatbaar is.

Daan Willem Vermolen - 
Personeelsadviseur Nationale Postcode Loterij

Met veel enthousiasme en energie helpt Maria mensen om hun droom te ontdekken en ook daadwerkelijk daar werk van te maken. Prettige presentatie met interactie. Aanrader om nog eens te doen.

Antoine Jansen - Directeur-Bestuurder RabobankRabobank

We hebben Maria gevraagd om voor young professionals van Sanoma een workshop te geven. De energie spatte er vanaf, erg leuk hoe ze de groep direct tot actie over liet gaan door middel van individuele oefeningen en ook samenwerking. Hierdoor ontstond een ontspannen sfeer waarbij iedereen zichzelf kon zijn en direct tot actie ging. We hebben een leuke dag gehad.


We zijn creators van onze eigen wereld. De basis hierin is ons bewustzijn en onze energie. Ik kan je helpen te herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Ik help je te connecten met je hart en je ziel om ontdekkingen te doen over jezelf en het leven.Dit doe ik in de vorm van schrijven, lezingen, workshops, coaching en meditatie,.

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn volgende boek 'Blijf Jung, eet meer Freud'. Hiermee help ik het innerlijke kind tot bloei te komen en op speelse wijzen je dromen waar te maken.

Houd je meer van video, vol dan mijn YouTube kanaal:
https://youtube.com/user/MariaJohannaTV

Specialties:

Spiritualiteit
Ontwakingsproces
Bewustzijnsvergroting
Mediatie

NLP
Coaching
Het beste uit een ander halen
Positieve energie
Nieuwsgierig en open

Maria Johanna Schouten
Maria Johanna Schouten

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Trainingen
Individuele begeleiding


Talen

Nederlands
Engels