DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Marijke Eggink

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Marijke Eggink is gecertificeerd Soul Business coach. 20 jaar lang had ze een eigen praktijk: eerst als massagetherapeut, aurareader en healer, later als coach en trainer o.a. voor opdrachtgevers.
Zij kent dus het klappen van de zweep als het op klanten krijgen aankomt.

ze was heel creatief met workshops, lezingen, inspiratiedagen, en jaartrainingen, naast individuele consulten, maar verdiende altijd te weinig. TOTDAT ze, na twee keer geconfronteerd met borstkanker en dus NUL inkomen, zich specifiek is gaan verdiepen het antwoord op de vraag: hoe krijg ik meer klanten? Vanaf dat moment verzesvoudigde haar omzet in 1 jaar.

Ze was veel succesvoller dan de meeste van haar collega’s die investeerden in marketing. Ze kwam erachter dat de oorzaak daarvan tweeledig was: de vele jaren persoonlijke en spirituele ontwikkeling enerzijds, en het verwerken van haar angst voor ziekte en de dood anderszijds.
Daarom heeft ze besloten om spiritualiteit en zakelijkheid te verenigen en als Soul Businesscoach verder te gaan om mensen zoals zijzelf  :-): coaches, trainers, healers en andere kennisprofessionals met een missie helpen om veel meer mensen te bereiken, en daardoor VEEL MEER KLANTEN EN OMZET TE REALISEREN, en meer vrije tijd over te houden.

Ze is de oprichter van het Watwerktwerkt! Business College, een Business School waarin haar studenten leert om van een vakinhoudelijk expert een excellente ondernemer te worden, zowel offline als online, met Marketing, Mindset, Strategie en  Intuïtie.
Daarnaast verzorgt ze verschillende online en live programma’s op het gebied van marketing, webinars en intuïtieve sales.
Marijke Eggink
Marijke Eggink

Categorieën


Inzetbaarheid

Als inspirational speaker: door het overwinnen van borstkanker en moeheid, angst en depressie als gevolg daarvan uiteindelijk mijn diepste wens realiseren: een inspiratie te zijn voor honderdduizenden en daardoor bij te dragen aan het helen van de wereld.

 


Talen

Nederlands, Engels