DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Marjan Haselhoff

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Expert in ontspannen en succesvol leidinggeven. Te boeken als spreker, trainer en coach

In 2003 veranderde mijn wereldbeeld compleet toen ik een training volgde om mezelf te ontwikkelen als mens en klaar te stomen voor het training en coaching vak.

Mijn onbewuste wereldbeeld tot dan toe was; als ik negatieve emoties, stress en drukte ervaar dan ligt dat niet direct aan mezelf. Ik legde onbewust de ‘schuld’ van mijn emoties bij de ander neer. De ander moest dus veranderen. Mijn perspectief kantelde echter enorm toen ik ontdekte dat ik zelf voor 100% verantwoordelijk ben voor al mijn emoties, gevoelens en gedrag.

Dit inzicht gaf mij rust, vrijheid en kracht en het besef dat ik beter maar kan stoppen met het creëren van negatieve emoties en gevoelens. Helaas is dat niet gelukt . Dagelijks word ik nog geconfronteerd met mijn valkuilen. Wel hebben al deze inzichten er toe bijgedragen dat ik anders leef; ik doe dingen veel meer vanuit rust en weet mijn valkuilen makkelijker en sneller om te zetten naar effectief gedrag. En dat is een enorme winst. Het mooie is dat ik me, door mijn eigen bewustwordingsproces, een leuker mens voel, liever ben naar anderen en zakelijk gezien in mijn kracht sta en daardoor een goed lopend bedrijf heb.

BuroKracht heb ik opgericht omdat ik anderen mijn eigen inzichten gun. Het is mijn missie leidinggevenden te helpen om meer plezier, ontspanning, effectiviteit en succes te creëren in hun werk. Dit is ook de reden waarom ik een boek (Hoe krijgen ze me zo gek?) heb geschreven. Op deze manier kan ik nog meer mensen bereiken en inspireren met mijn gedachtegoed.

Waarom richt ik me op leidinggevenden?

Ik ben zelf jarenlang leidinggevende geweest in verschillende marketingfuncties bij grote multinationals en weet daardoor als geen ander wat het betekent om in de dynamiek te werken van enerzijds mensen aansturen en anderzijds aangestuurd worden. Ik kan mijn eigen ervaring goed gebruiken om leidinggevenden te helpen hun effectiviteit te vergroten.

Mijn passie

Tijdens het leidinggeven kwam ik erachter dat mijn wezenlijke interesse en passie ligt bij mensen. Het faciliteren van processen bij mensen, om ze hun maximale potentieel te laten ervaren, is datgene wat ik het liefst doe, het best kan en waarbij ik mijn passie leef.

Ik heb een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en te inspireren. Dat is mijn drijfveer om dit werk te doen.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als procesbegeleider/trainer en coach binnen verschillende organisaties in zowel de profit als non-profit sfeer. Ik werk graag met groepen en met individuen die vrijwillig willen werken aan hun eigen ontwikkeling/effectiviteit.

Ik doe dit op mijn geheel eigen wijze. Een oud-collega omschrijft mij als volgt: “De warme uitstraling die Marjan eigen is, maakt dat je je gemakkelijk en zonder voorbehoud opent. Daarbij heeft ze een humorvolle no nonsens aanpak die op een prettige manier ‘lucht geeft’ en ervoor zorgt dat je snel diepgang krijgt in communicatie die heel effectief is”. Pieter Le Clercq

Wil je meer over mij weten ga dan naar www.burokracht.nl. Ik heb nu in ieder geval een cadeautje voor je: mijn gratis eBook ‘7 geheimen van ontspannen en succesvol leidinggeven’. Download het via mijn site.

Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff

Categorieën


Talen

Nederlands