DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Marjorie Pennings

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Met de praktijk Spirit in Work bied ik diverse organisaties coaching, loopbaanadvies en training. Mijn wortels liggen sinds 1989 in HR-Management en Consultancy. Opgeleid als organisatiepsycholoog en mindfulnesstrainer, met meer dan 20 jaar ervaring met meditatie en bewustzijnsgroei. Zo verbind ik ziel en zakelijkheid in de begeleiding van mensen bij persoonlijke groei en levensloopvragen.

De natuur is daarbij een belangrijke inspiratiebron, met haar natuurlijke ritme van bloei, loslaten en vernieuwing. Bovendien is het gemakkelijker om buiten, in weer en wind, de stem van gevoel en intuïtie aan het woord te laten. Want de natuur nodigt ons uit om in het NU te zijn en de aandacht te richten op wat er in het moment wezenlijk speelt. Zo kan je in korte tijd dicht bij jezelf komen, nieuwe inzichten krijgen en tot doorbraken komen.

De natuur vormt voor mij de sleutel in het samenspel tussen denken en het onbewuste, tussen hart en ziel. Ze laat ons ervaren dat wij een deel zijn van een groter geheel en dat vormt een bron van vertrouwen. In het werken met de “Natuur als Coach” werk ik vanuit de Keltische Natuurtraditie en ben ik getraind door o.m. P. Carr-Gomm, C. Worthington, A.H. Almaas en N. Kant.

Sinds 2009 geef ik tevens meditatielessen en mindfulness trainingen. Opgeleid door See True Mindfulness, David Dewulf en Thich Nhat Hanh. Mindfulness gaat over leven in aandacht. We leren bewust aandacht te geven aan wat er zich aandient, van moment tot moment, zonder oordeel. We kunnen loskomen van dagelijkse hectiek en de maalstroom van gedachten in ons hoofd en kunnen we stress verminderen. Met mindfulness ontstaat er kalmte en ruimte voor evenwicht in een vol werk-leven.

Seminars en Workshops

  • Individuele Wandelcoaching; Tijdens wandelingen in de natuur gaan we pad met vragen over persoonlijke effectiviteit of de koers die je in de loopbaan wilt bewandelen.

  • Persoonlijke Visie; In de natuur verzamelen we elementen voor je persoonlijke visie voor je werk-leven. Om met meer inspiratie en vertrouwen een nieuwe koers te bepalen.

  • Het Ritme van Creatie; een workshop cyclus om met de fasen in de natuur het eigen ritme van creatie te ontdekken en versterken.

  • 8 weekse Mindfulness Basistraining; Dé beproefde training waarin we leren onze aandacht in het NU te brengen, patronen van denken te doorbreken en met mildheid bewust in het leven te staan.

  • Persoonlijke Mindfulness Coaching; voor diegenen die begeleiding op maat wensen.

  • Bijeenkomsten Mindfulness op Herhaling en Mindfulness in Work.

Marjorie Pennings
Marjorie Pennings

Categorieën


Inzetbaarheid

Trainingen/Workshops

Coaching

Lezingen


Talen

Nederlands
Engels