DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Michiel Everts

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Als een ‘Waarom?’ persoon, heb ik in mijn leven zeer veel antwoorden gezocht en verkregen. Hierdoor heb ik ondervonden dat één antwoord weer vijf nieuwe vragen uitlokt. Naast het vergaren van kennis heb ik ook mijn gevoel sterk kunnen ontwikkelen. Vele antwoorden zijn immers niet kennis gericht maar juist gevoelsinhoudelijk. Het gevoel biedt regelmatig het antwoord, waar ons verstand te kort schiet. Zo heb ik mijn wijsheid in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld en is nog groeiende.

In deze jaren is mijn wens ontstaan om andere mensen te helpen door hun kennis, inzicht en vaardigheden verder te verrijken. Tijdens mijn coaching en trainingen groeit wijsheid aan twee kanten. Zowel bij de ander(en) als bij mij.  Dit ‘Taoïstisch leermeesterschap’ is de werkwijze die ik altijd toepas. Het voor mij een voorrecht om te mogen trainen en te coachen. Iedereen wint hiermee.

Wederzijdse ontwikkeling en connectie is mijn trademark geworden. Hierbij vormen vragen stellen en het bieden van ondersteunende adviezen de twee belangrijkste pilaren. Tijdens lezingen zal de tweede pilaar steviger ontwikkeld zijn, dan tijdens coaching. Hierdoor stel ik veel vragen bij de intake. Net als in de 3e wet van Newton is altijd een gelijkwaardige reactie aanwezig na een actie is ingezet. Deze energetische coöperatie is een wetmatigheid waar ik me graag aan overgeef.

Samengevat kun je van mij een dynamiek verwachten waarbij enthousiasme en betrokkenheid voorop staat. Gevolgd door kennis en gevoel van zaken met interesse voor alle aanwezige aspecten en facetten. Afgerond door kwalitatieve communicatie en participatie met focus op het resultaat. Zo ga ik te werk. Mocht deze werkwijze u interesseren, dan hoop ik op een spoedig contact.

Zijn specialiteit:

Menselijke betrokkenheid vergroting door interne energetische ontwikkeling en externe connectiegerichte communicatie ontwikkeling

Effectieve verkoopvaardigheden vergroting door connectie, inzicht en betrokken sturing

Leiderschapsvergroting door proces bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei en coaching van innerlijke processen middels mindset aanpassingen en energie verhoging

Reiki Master