DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Mirjam Choufoer

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Toen ik als design & merchandise manager in de kledingbranche erachterkwam dat ik nog slechts geïnspireerd werd door beweegredenen, keuzes en motivaties was de tijd rijp voor een carrièreswitch. Ik ben weer gaan studeren. Heb de opleiding Trainer/Coach en Voetreflextherapeut afgerond en heb in 2010 Room42-projects opgericht.

Tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces ben ik de verlammende kracht van het in je hoofd zitten, die nogal eens de neiging heeft het gevoel en daarbij behorende intuïtie te overschaduwen en weg te drukken, te lijf gegaan. Ik ben op zoek gegaan naar de reden achter het zoeken naar excuses voor mijn handelen en keuzes. Heb de ”ja maar” gedachte, die steeds weer een legitieme reden verschaft om iets niet te doen, uitgebreid geanalyseerd. Het heeft me in doen zien wat ik echt wil in het leven en waarom blokkades optreden.

Voor mij zijn ratio en gevoel onlosmakelijk verbonden. Ze voeden elkaar, bieden elkaar ondersteuning en zorgen voor weloverwogen keuzes. Maar waar ligt het juiste evenwicht? En wanneer spreekt de ratio en wanneer het gevoel?

In de hedendaagse maatschappij waarin we onszelf nogal wat eisen opleggen en menen aan maatschappelijke denkbeelden te moeten voldoen, zijn we verwijderd geraakt van onze basis. Ik help graag mensen hun intuïtie te hervinden, authentiek te worden en weer verbinding te leren maken met zichzelf en anderen. Om dit na te streven heb ik Room42-projects opgericht.

Room42-projects kent een tweetal peilers:

1. Persoonlijke coaching en training ondersteund met voetreflexologie

Deze unieke combinatie met voetreflexologie is een krachtig middel gebleken om mensen uit het hoofd te halen en terug te brengen in hun gevoel. De multidisciplinaire aanpak van enerzijds de fysieke behandeling van pijnzones en anderzijds de kracht van een gesprek doet mentale blokkades openbreken, laat energie weer stromen en zorgt voor innerlijke verbinding.

2. Coaching en training via de live online room

Naast fysiek contact via de ‘face-to-face’ room coacht en traint Room42-projects ook middels een live online room. Een live online room biedt de mogelijkheid met een selectieve groep via internet workshops te houden, vergaderingen te beleggen, voor te bereiden, even kort iets met elkaar te bespreken, maar ook presentaties te geven en/of te volgen. Meer dan een computer en een telefoonlijn is niet nodig om te participeren in een live online bijeenkomst.

Interactieve live online (class)rooms worden vooral ingezet voor workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor structurele veranderprocessen worden vaak combinatietrajecten van face-to-face- en online bijeenkomsten ingezet.

Room42-projects biedt ook organisaties ondersteuning in het bouwen en faciliteren van een eigen online room.

 

Mirjam Choufoer
Mirjam Choufoer

Categorieën


Inzetbaarheid

Webinars & Virtual Classrooms

(online) Coaching & Training

Voetreflexologie

Persoonlijke ontwikkelingstrajecten


Talen

Nederlands
Engels