DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Monique Timmers

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Wij staan collectief op een belangrijk kruispunt in onze evolutie. Onze individuele keuzes en groei zullen bepalen welke richting we inslaan. Monique nodigt je uit om oude paradigma’s los te laten en nieuwe zienswijzen te omarmen’

Monique Timmers is energetisch/natuurgeneeskundig therapeute en welzijnscoach. Zij geeft workshops, lezingen en is auteur. In 2013 verscheen haar achtste titel: Regeer je eigen koninkrijk. Zij is begenadigd met het vermogen mensen volledig in hun authentieke ziele-kracht te brengen op een lichte, luchthartige manier door het wissen van oude pijnplekken en het weer zichtbaar maken van kernkwaliteiten.

Workshop: Terug naar de Bron

Bij haar thuis op de mooie hoeve De Erdbruggenerhof verzorgt Monique de meerdaagse workshop: Terug naar de Bron. Welzijn voor lichaam, geest en ziel. Eenheid, verbinding, heelheid en kracht zijn de sleutelwoorden voor deze workshop. Je ondergaat elke dag een individueel consult, waarin Monique met jou gaat kijken naar de erfelijke belastingen en genetische coderingen, herinneringen en overtuigingen die je belasten. Daarnaast krijg je ook inzicht in je kernkwaliteiten. Dit alles wordt ondersteund door intensieve energetische behandelingen die diep inwerken om al je oude blokkades in twee of drie dagen op te ruimen. Deze workshop wordt gegeven op de hoeve Erdbruggenerhof, waar je in het sfeervolle gastenhuis verblijft.

Op Ibiza verzorgt Monique twee keer per jaar, in Mei en Oktober, de workshop Soulfulness.

Vanaf Januari 2015 leidt zij de Interactieve School: Samen in beweging. Bij haar thuis en op locatie in het land.

We staan als collectief op een belangrijk kruispunt in onze evolutie en onze keuzes en groei zullen bepalen welke richting we inslaan. We worden uitgenodigd om oude denksystemen los te laten en nieuwe zienswijzen te omarmen.

We zijn allemaal nauw verbonden met de Bron van al het leven. Door de informatie en kennis die we samen gaan bespreken en de oefeningen die erbij horen, zul je je gaan herinneren wie je werkelijk bent: een multi-dimensionaal wezen. Er zal een ‘ontwaken’ plaatsvinden waardoor je je steeds meer EEN kunt voelen met alles wat leeft en dit gevoel, zal de illusie van afgescheidenheid verdrijven.

Het doel van deze interactieve school is:

*‘nieuwe’ bewustzijnsniveaus en mogelijkheden te onderzoeken en ervaren. De oude kennis weer te herinneren en je bewustzijn te trainen.

*Inzicht te krijgen in de 9 dimensies van het menselijk bewustzijn, de geometrische energievelden en het menselijke lichtlichaam; de Merkaba.

*Karma- immuun te worden door oude ongewenste gebeurtenissen te hercreëren. De DNA streng die nu in ontwikkeling komt in een hogere versnelling brengen. Je bewustzijn te trainen om te kunnen ervaren dat we allemaal Multi-dimensionale wezens zijn.

*We zullen de spirituele Evolutiegeschiedenis van de Aarde, de blauwdruk van de schepping, de aard van de werkelijkheid en de invloeden van de parallelle werelden en hun bewoners bespreken, waardoor versnelling van spirituele groei, meer eenheid en liefde voor al wat is ontstaat.

Monique heeft samen met haar man 3 Energetische Stoelen ontwikkeld.

De Urim-Code is een energetische stoel die je kan helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen. De Urim-Code is bedoeld voor thuisgebruik; zelfheling in je eigen tijd. Ook wordt hij succesvol ingezet door vele therapeuten, coaches, artsen en psychologen.

De Thummim-Code is een baanbrekende, eenvoudige en allesomvattende methode van transformatie, gebaseerd op het groeiende bewustzijn in de nieuwe tijd. Bedoeld voor organisaties en instellingen. Hij is vergelijkbaar met een krachtplek die bevrijdend, vitaliserend en ontspannend werkt.

Deze energetische stoel wordt geleverd met een begeleidingstraject. Hij is in vele kleuren leverbaar.

De Bron-Code is een stoel voor therapeuten en wordt enkel geleverd inclusief de bijbehorende opleiding. Hij is een instrument voor het wissen van belastende herinneringen en conditioneringen die je vasthouden in een verkeerde realiteit.

De werking van de stoelen is gebaseerd op Getal-Licht-Symbool-codes die een Lichtmatrix vormen. Bij de Urim en Bron-Code worden ook kristallen gebruikt in de armleuningen.

Boeken

Monique heeft 8 titels op haar naam staan en in Maart 2015 verschijnt weer een nieuw boek.

Haar boeken zijn te verkrijgen via bol.com en de erkende boekhandels.

In 2000 verscheen Monique’s eerste boek: 

“De Leringen en Visies van Meesters en Ingewijden”. Daarna volgden“De verborgen Kracht van het denken” (2007),” De Vijfde dag” (2008), “Atlantis herleeft!” (2008). “De Spirituele voedingswijzer” (2009). “De Kracht van de Eigen Ziel; Terug naar de Bron, een boek van en over Liefde (2011)”In 2012 verscheen “Regeer je eigen koninkrijk”  en “Meer zijn dan je brein; het nieuwe bewustzijn van sensitieve pioniers” (AnkhHermes). Dit laatste boek heeft Monique samen geschreven met Marian van den Beuken.  Alle boeken zijn verschenen via uitgeverij Schors (Amsterdam) behalve Meer zijn dan je brein (AnkhHermes). Alle boeken zijn nog steeds verkrijgbaar.

 

 

Monique Timmers
Monique Timmers

Inzetbaarheid

Monique is inzetbaar als spreker.
Zij kan lezingen geven over de verschillende onderwerpen uit haar boeken; de invloed van gedachtekracht, regeer je eigen koninkrijk, nieuwetijdse spiritualiteit, de ‘oude’ kennis in een nieuw jasje, de negen dimensies van ons bewustzijn, alsook de vele onderwerpen die in de school aan bod komen.


Talen

Nederlands