DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Natasja Schijf

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Door mijn ervaring als consultant en coach ben ik er van overtuigd geraakt dat je meer bereikt met het voeden van sterke punten en talenten dan met het proberen zwaktes te verbeteren. Voeden van talent zorgt voor onderscheidende ondernemers en teamleden.
Naast mijn brede interesse in processen binnen bedrijven, ben ik vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in het leven en in mensen. Dit heeft geleid tot een brede zoektocht naar kennis en ervaringen op psychologisch en esoterisch vlak. Via deze weg ben ik onder andere tegen Human Design ‘aangelopen’. Naast andere instrumenten, zoals PPA en 360 graden feedback, maak ik graag gebruik van dit systeem om talent in kaart te brengen en om potentieel te ontwikkeling. Als Human Design analist kan ik helpen bij:
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Hoe zet ik mezelf het beste in als ondernemer?
  • Hoe kan ik komen tot betekenisvolle besluiten?
  • Wat zijn de kwaliteiten binnen mijn team?
Human Design is een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen. Zoals I Tjing, Kabbala, astronomie, astrologie, kwantummechanica en chakraleer. Hierdoor is het mogelijk om dieper te kijken en tot transformatie te komen op individueel niveau. Deze kennis is echter ook op de bovenlaag goed inzetbaar, zodat de talenten binnen een organisaties inzichtelijk worden gemaakt.
Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring met HR management. Organisatiedoelen realiseren met en door talentvolle medewerkers is voor mij het uitgangspunt. Daarbij put ik uit mijn ervaring en kennis ten aanzien van managementwetenschappen en strategische HRM in het bijzonder. Naast coach en Human Design analist ben ik gespecialiseerd in interim- en project management op het gebied van human resources, talentmanagement, leiderschap en recruitment.
Natasja Schijf
Natasja Schijf

Categorieën


Inzetbaarheid

Interim HRM
Consult human design
Lezingen en presentaties

Talen

Nederlands
Engels