DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Niek Zimmerman

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Niek Zimmermann ontwikkelaar en producent werkt al jaren als psycholoog en is meer dan 15 geleden begonnen met het ontwikkelen van unieke bio-energetische rustgevende holistische medicijnen.

Als ondernemer is hij hier succesvol in geslaagd

Het woord medicijnen vind Niek feitelijk niet terecht. Niek werkt met ’natuurlijke middelen voor de geest’. 

Natuurlijke middelen werken anders. Bij natuurlijke middelen gaat het minder om de stoffen die in het lichaam gebracht worden. Het gaat meer om de energetische waarde van een middel.
Het middel heeft als doel om het lichaam een signaal te geven: ‘Doe het eens anders is de boodschap, je bent ontspoort. Je bent uit je normale doen!’Het natuurmiddel werkt dus eigenlijk als ‘de haas’ bij marathons. De haas loopt met de goede lopers mee om ze in het goede loopritme te zetten. Eenmaal gelukt dan zegt de haas gedag. Doe het nu zelf maar weer. Je kunt het. Zo ook werken de middelen. Indien goed gekozen, maken de middelen zichzelf overbodig.

Dit is dan ook de reden dat natuurlijke middelen vaker per dag worden ingenomen. Men geeft meerdere keren per dag een signaal aan lichaam en geest met een middel en kijkt of zij willen normaliseren.

Inmiddels werken 600 therapeuten in binnen en buitenland met zijn productlijn en kun je dit bij diverse on-line groothandels verkrijgen

Reguliere medicijnen zijn onderworpen aan tal van ‘double-blind’ onderzoeken en uiteindelijk door de medische wet goedgekeurd voor gebruik.

Natuurlijke middelen gaan meestal niet langs deze weg.
Zijn bedrijf is goedgekeurd door de Warenwet.

Dit betekent dat het dossier van de middelen gekeurd is door inspecteurs van deze dienst en goed is bevonden.  De omschrijving van warenwet-middelen mogen voor de consument slechts de gewenste toestand benoemen. Vandaar de term ‘goed voor de geest’. Meer specifieke omschrijving van de middelen is op aanvraag beschikbaar voor therapeuten.

Niek geeft lezingen over de werking van het brein en diverse andere onderwerpen

Niek Zimmerman
Niek Zimmerman

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
Consulten


Talen

Nederlands
Duits
Engels