DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Oscar van Tol

Biografie  |   Boeken  |   Videos


Oscar van Tol (1961) houdt zich sinds de afronding van de HBO-opleiding Arbeid en Organisatie bezig met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Hij heeft onderzoek gedaan naar ervaringsgericht leren als middel om organisaties en bedrijven te ondersteunen om het beste uit zichzelf en de medewerkers te halen.

Als organisatieadviseur en eigenaar van het trainingsbureau en trainingshotel Evolution Logique combineert hij al meer dan 25 jaar ervaringsgericht leren met diverse leiderschapstheorieën en procesgericht trainen. De focus ligt op het herkennen en ontwikkelen van talent en het vergroten van eigen initiatief en potentie.

Vanuit zijn filosofie en op geheel eigen wijze ontwikkelde hij in de afgelopen jaren diverse trainingsconcepten waarbij de hospitalitygedachte centraal stond. Kernvragen zijn: wat maakt een organisatie uniek en succesvol, hoe maak je van een team een topteam, welke leiderschapsstijl hanteer ik en hoe plaats ik de mens centraal?

Oscar is gecertificeerd in o.a. SYMLOG, Situationeel Leiderschap, DiSC en The Wave. Bovendien is hij de grondlegger van het Kompasmodel, dat op een overzichtelijke wijze onderscheid maakt tussen taak, emotie, resultaat en proces. Oscar is getrouwd met Annita Smits. Samen met haar geeft hij vorm aan het gedachtegoed

Zijn specialiteit:

Oscar van Tol is een gepassioneerd trainer en een autoriteit op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Zijn specialiteit is het herkennen en ontwikkelen van talent en het vergroten van eigen initiatief en potentie binnen organisaties. Oscar van Tol is tevens expert in ervaringsgericht leren met diverse leiderschapstheorieën en procesgericht trainen.


 

 

Oscar van Tol
Oscar van Tol

Categorieën


Inzetbaarheid

In overleg


Talen

Nederlands
Engels
Duits