DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Pepijn Happel

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Pepijn Happel - 's werelds enige florateur

Inspirerende spreker over betrokkenheid, bevlogenheid en werkplezier
 
Pepijn Happel is oprichter van Floration en enthousiast uitdrager van zijn aanstekelijke floreeraanpak. Verhalenverteller, trainer en inspirator van teams en teamleiders die voelen dat er (veel) meer in ze zit. Hij wil werkplekken creëren waar mensen de beste versie van zichzelf zijn. Want dat is goed voor henzelf, hun bedrijf en de samenleving.
 
Pepijn spreekt onder meer over plezier in je werk, de besmettelijkheid van een goed humeur en de positieve effecten van dankbaarheid. Dat doet hij in inspirerende sessies, zoals het Floration Café en de Floration Talks.
 
Trefwoorden
  • Floreren
  • Inspiratie
  • Werkplezier
  • Motivatie
  • Werkgeluk
Hij presenteert enthousiast, met humor en vanuit z'n tenen. Met simpele oefeningen en inzichten helpt hij mensen en organisaties hun eigen manier van floreren te ontdekken: de natuurlijke samensmelting van doing good, being good en feeling good.
 
Eerder schreef hij het e-book 'Floreer op je werkplek': een complete handleiding om te floreren. Met drie slimme floreerstrategieën, het recept om de allerbeste versie van jezelf te zijn en simpele oefeningen om te gaan floreren. Daarnaast publiceert Pepijn video’s en artikelen op zijn blog en op LinkedIn waarmee hij anderen met speelse humor en wijze inzichten motiveert om te floreren.
 
Meer dan 70% van de Nederlandse werknemers functioneert maar zozo op het werk
 
Ze ervaren dat ze onder hun niveau werken. En doordat ze zich ondergewaardeerd voelen, zitten ze ook niet lekker in hun vel. Het tast hun gevoel van eigenwaarde aan en doodt hun inventiviteit en creativiteit. Een vruchtbare voedingsbodem voor negativisme en weerstand. En funest voor zowel teamsfeer als teamprestaties.
 
Positieve focus leidt tot groei
 
En dat terwijl keer op keer blijkt dat organisaties waarin de eigenheid van medewerkers en hun positieve emoties een plek mogen hebben, het succesvolst zijn. Want juist die positieve focus leidt tot groei. Zowel van de medewerkers als van de organisatie als geheel.
 
Floreren is de krachtigste manier om goed te presteren en tegelijkertijd zoveel plezier te hebben dat collega's en teamleden ermee worden 'besmet'. Je positiviteit werkt aanstekelijk op de omgeving: je collega's, medewerkers en zelfs thuis. Je wordt iemand naar wie anderen graag luisteren, door wie ze zich graag laten inspireren.
 
Pepijns verhaal
 
Pepijns verhaal is gebaseerd op zijn eigen werk- en levenservaring. Hij heeft jarenlang leidinggevende functies in het bedrijfsleven gehad, onder meer als regiodirecteur van ABN Amro. Een indringende persoonlijke ervaring bracht hem het inzicht dat hij zichzelf, zijn waarden en zijn plezier langzaamaan was kwijtgeraakt. Plus het besef dat hij het niet langer zo wilde. Hij wilde gaan doen waar hij goed in was én daarvan genieten. Diezelfde week nog zegde hij zijn vaste baan op, bij zijn werkgever waar hij al dertien jaar had gewerkt.
 
Nu laat hij met zijn bedrijf Floration andere bedrijven kennismaken met een vernieuwende veranderaanpak gebaseerd op recente inzichten uit neuropsychologie en positieve psychologie, en zijn eigen ervaring als leidinggevende.

Download hier het gratis e-book 'Floreer op de werkvloer': met drie slimme floreerstrategieën, het recept om de allerbeste versie van jezelf te zijn en simpele oefeningen om te gaan floreren:
 
Pepijn Happel
Pepijn Happel

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen (Floration Talks)
Workshops
Masterclasses
Begeleidingssessies

Talen

Nederlands 
Engels