DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Pieter Hemels

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Pieter Hemels van der Hart geeft energie aan organisaties die willen veranderen, groeien, ontwikkelen, vernieuwen of zichzelf willen laten zien.Deze werkzaamheden strekken veel verder dan oplossingen bieden voor communicatievraagstukken.

Steeds vaker helpt Pieter organisaties ook bij veranderprocessen.

Sinds 1996 houd hij zich bezig met communicatievraagstukken.Opdrachtgevers vragen hem concreet hun marktaandeel te vergroten, nieuwe producten en diensten te lanceren, de interne communicatie op te pakken of hun zichtbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Pieter doet dat met een geheel eigen werkwijze. Die er op is gericht niet alleen voor, maar vooral ook mét de klant te werken. In alle gevallen geldt: we formuleren vooraf de concrete doelstellingen en meten tijdens de campagne de resultaten. Zodat we kunnen bijsturen en optimaliseren.

Transformatie
Nieuwe organisatievormen, andere manieren van samenwerken, een grotere maatschappelijke bijdrage, een andere betrokkenheid; het zijn voorbeelden van gewenste veranderingen. Pieter helpt organisaties bij dat veranderproces. Hij maakt maken onderwerpen inzichtelijk, helpen met vergezichten en plannen.

Ontwikkeling
Anders kijken, kiezen en doen. De volle potentie benutten. Daar gaat het om. Omdat het goed is om met aandacht en zorg om te gaan met mensen in je organisatie. Zij zijn tenslotte je belangrijkste kapitaal. Wat is ieders unieke talent? Hoe komt die het beste tot zijn recht? En hoe krijg ik iedereen enthousiast mee in de verandering die ik als organisatie, afdeling of team voor ogen heb? Vragen waar we graag samen met jou antwoord op geven. Met op maat gemaakte trainingen en persoonlijke, professionele begeleiding.

Voor alle activiteiten geldt: je krijgt er energie van. Wij breken niet af, wij bouwen op. Dat doen we in ons dagelijks werk en daarbuiten met De Energiemaatschappij. Pieter's antwoord op de maatschappelijke veranderingen van deze tijd.

Pieter Hemels
Pieter Hemels

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen
advies