DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Prof. dr. Jeff B.R. Gasperz

Biografie  |   Boeken  |   Videos

OVER JEFF GASPERSZ

Prof.dr. Jeff B.R. Gaspersz is hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en adviseur op het gebied van innovatiemanagement. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat Gaspersz zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Jeff Gaspersz verricht trainingen, onderzoek, coaching en advisering op gebieden als innovatie, opportunity scouting, vernieuwingsgericht leiderschap en ideeënmanagement. Zijn professionele passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, vitale ondernemingen, die erin slagen door innovatie hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren.

Jeff Gaspersz werkte met meer dan 200 organisaties over vernieuwingsprocessen. Hij verrichte vele publicaties op verschillende gebieden. Gaspersz deelt zeer frequent zijn visie en inzichten over innovatie, kansdenken en verwante onderwerpen als spreker en/of dagvoorzitter in conferenties, workshops, masterclasses en in-company seminars. Zijn stijl van presenteren is visueel (geen sheets met teksten, maar alleen visuele metaforen) en is gericht op een kansgerichte dialoog met de deelnemers. Voor directies, management en ondernemers organiseert hij zogenaamde kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.

Prof. dr. Jeff B.R. Gasperz
Prof. dr. Jeff B.R. Gasperz

Categorieën


Inzetbaarheid

Lezingen Masterclassen Advies