DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Raymond Honings

Biografie  |   Boeken  |   Videos

Uit je eigen patronen stappen, leren omgaan met veranderingen, weten waar je energie van krijgt … Wereldwijd helpt Raymond mensen en organisaties om op een positieve manier duurzaam te veranderen.

Vanaf zijn allereerste loopbaanstart zag hij welk effect een mensgerichte aanpak kon hebben op mensen en organisaties. Door de jaren heen raakte hij alleen maar meer gepassioneerd over dit effect en wilde zelf een bijdrage leveren aan positieve verandering.

Beweging creëren vanuit de kern. Dat is waar het om draait. Verbinding leggen met wat mensen werkelijk drijft. Verbinding leggen met de onderliggende drijfveren in organisaties. Intrinsieke motivatie om te verbeteren, om verder te komen. Immers, alleen vanuit het aanspreken van intrinsieke waarden is men in staat om blijvende verandering te bewerkstelligen.

Vanuit deze passie richtte Raymond zijn bedrijf Seemotion op en reist sindsdien over de wereld om teams, afdelingen, organisaties en mensen terug in verbinding te brengen met dat waarom het echt draait. Gecertificeerd als NLP trainer, master coach en organisatieopsteller brengt Raymond zijn eigen werk- en levenservaring mee maar bovenal probeert hij de brug te slaan tussen het zakelijke en het spirituele zonder daarbij zijn beide voeten van de grond te halen.

Humor, inspirerend, uitdagend, kernachtig, verrassend, inzichten en impact zijn vaak termen die Raymond terugkrijgt van klanten.

Raymond Honings
Raymond Honings

Categorieën


Inzetbaarheid

Inzetbaarheid - dagelijks/wereldwijd

Workshops

Event organisatie

Leiderschap retreats

(Virtuele) Lezingen

Dagvoorzitter

Trainingen (online/offline)

Organisatieopstellingen

Coaching

Masterclasses

Ervaring in buitenland


Talen

Nederlands

Engels