DEEP-sprekers

DEEP-sprekers
Ik heb een vraag
Ik heb een vraag

Raymond ter Horst

Biografie  |   Boeken  |   Videos
Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek.
Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze revolutionaire trend.
De Blockchain trendwatchers zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie voor diverse sectoren zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden die het voor investeerders biedt is voor de bekend terrein. Ze zijn bekend met het risicovolle ICO-beleggen en staan kritisch tegenover allerlei investeringsclubs die hier snel geld ruiken. Raymond en Etienne komen niet om u te overtuigen, ze komen u voorlichten.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies?
Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande financiële systeem op de kop gaat gooien? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over deze technologie die al wel internet 2.0 genoemd wordt. 
Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. 
Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn. 
Raymond en Etienne brengen de keynote “Bitcoin, Pas Op!” naar profit en non-profit organisaties door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch. 
Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en de wereld kan en mag betekenen.

Raymond is getrouwd en heeft twee dochters. Hij houdt van verre reizen.
Is docent en auteur van: “Go By Bus” (2011) en heeft diverse hits gecomponeerd voor o.a. Kinderen Voor Kinderen. Eigenaar van OnderwijsTrainingsCentrum OTC, Soest, Early BTC-adopter.
 
 
 
Raymond ter Horst
Raymond ter Horst

Categorieën


Talen

Nederlands
Engels